Penis boyunu ölçmek amacıyla içine kablo sokan çocuk hastanelik oldu

18.09.2021 - 15:01, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1607+ kez okundu.
 

Penis boyunu ölçmek amacıyla içine kablo sokan çocuk hastanelik oldu

Londra'da yaşayan 15 yaşındaki çocuk, penis boyunu ölçmek amacıyla içine bilgisayar kablosu soktu. Yaptığını günlerce annesinden gizleyen çocuk, idrarında zorlamanın ardından kaldırıldığı hastanede ameliyat edildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 15 yaşındaki çocuk, bir süredir kafasına taktığı penis boyunu ölçmek için bilgisayar kablosu kullandı. Kabloyu penisinden içeri geçirmeyi başaran çocuk, bir daha da çıkaramadı. [Annesinden günlerce gizledi! Penis boyunu ölçmek amacıyla içine kablo sokan çocuk hastanelik oldu]   GÜNLERCE ANNESİNDEN GİZLEDİ Küçük çocuk, yaptığı şeyin yanlış olduğunu anladıktan sonra bunu annesinden gizlemeye karar verdi. Ancak acıları günler geçtikte dayanılmaz bir hal aldı. İdrarından kan gelmesi ise dayanabileceği son nokta oldu.   HASTANEDE AMELİYATLA ÇIKARILDI Ağrıları arttıktan sonra hastaneye kaldırılan çocuk, doktorlara durumu günlerce annesinden gizlediği söyledi. İlk muayenesinin ardından hemen ameliyata alınan çocuğun penisindeki kablo çıkarıldı fakat hasarın ciddi olduğu belirtildi. 15 yaşındaki çocuk, Londra'daki hastanede tedavi görmeye devam ediyor.
Londra'da yaşayan 15 yaşındaki çocuk, penis boyunu ölçmek amacıyla içine bilgisayar kablosu soktu. Yaptığını günlerce annesinden gizleyen çocuk, idrarında zorlamanın ardından kaldırıldığı hastanede ameliyat edildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 15 yaşındaki çocuk, bir süredir kafasına taktığı penis boyunu ölçmek için bilgisayar kablosu kullandı. Kabloyu penisinden içeri geçirmeyi başaran çocuk, bir daha da çıkaramadı.

[Annesinden günlerce gizledi! Penis boyunu ölçmek amacıyla içine kablo sokan çocuk hastanelik oldu]

 

GÜNLERCE ANNESİNDEN GİZLEDİ

Küçük çocuk, yaptığı şeyin yanlış olduğunu anladıktan sonra bunu annesinden gizlemeye karar verdi. Ancak acıları günler geçtikte dayanılmaz bir hal aldı. İdrarından kan gelmesi ise dayanabileceği son nokta oldu.

 

HASTANEDE AMELİYATLA ÇIKARILDI

Ağrıları arttıktan sonra hastaneye kaldırılan çocuk, doktorlara durumu günlerce annesinden gizlediği söyledi. İlk muayenesinin ardından hemen ameliyata alınan çocuğun penisindeki kablo çıkarıldı fakat hasarın ciddi olduğu belirtildi.

15 yaşındaki çocuk, Londra'daki hastanede tedavi görmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.