Parayı Alan Falakaya Yatıyor

06.09.2021 - 17:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2342+ kez okundu.
 

Parayı Alan Falakaya Yatıyor

Paraya ihtiyacı olan kadınlarla anlaşıp, ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra eziyet eden 33 yaşındaki Erkan T. hakkında soruşturma başlatıldı.

Kayseri'de akıllara durgunluk veren bir olay ortaya çıktı. Melikgazi ilçesi Mimsin Şirintepe Mahallesi'nde yaşayan kargo çalışanı Erkan T., maddi durumu iyi olmayan kadınları evine çağırarak gözlerini uyku bandı, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdı.   'GÜZEL ÇİRKİN' AYRIMINA GÖRE PARA VERDİ Kadınlarda güzel, çirkin ayrımı yapan Erkan T., falakaya yatırdığı kadınlardan 'güzel' dediklerine 500 TL, 'çirkin' dediklerine ise 250 TL ödeme yaptı.   O ANLARI KAYDA ALDI Falaka anlarını cep telefonu kamerasıyla kaydeden Erkan T., iş teklifinde bulunduğu kadınlara çektiği videoları gönderdi.   SORUŞTURMA AÇILDI N.K. isimli kadın, Erkan T.’nin aynı teklifi kendisine götürmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine polis ekipleri, Erkan T. hakkında ‘müstehcenlik’ ve ‘cinsel taciz’ suçundan soruşturma başlattı.
Paraya ihtiyacı olan kadınlarla anlaşıp, ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra eziyet eden 33 yaşındaki Erkan T. hakkında soruşturma başlatıldı.

Kayseri'de akıllara durgunluk veren bir olay ortaya çıktı.

Melikgazi ilçesi Mimsin Şirintepe Mahallesi'nde yaşayan kargo çalışanı Erkan T., maddi durumu iyi olmayan kadınları evine çağırarak gözlerini uyku bandı, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdı.

 

'GÜZEL ÇİRKİN' AYRIMINA GÖRE PARA VERDİ
Kadınlarda güzel, çirkin ayrımı yapan Erkan T., falakaya yatırdığı kadınlardan 'güzel' dediklerine 500 TL, 'çirkin' dediklerine ise 250 TL ödeme yaptı.

 

O ANLARI KAYDA ALDI
Falaka anlarını cep telefonu kamerasıyla kaydeden Erkan T., iş teklifinde bulunduğu kadınlara çektiği videoları gönderdi.

 

SORUŞTURMA AÇILDI
N.K. isimli kadın, Erkan T.’nin aynı teklifi kendisine götürmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine polis ekipleri, Erkan T. hakkında ‘müstehcenlik’ ve ‘cinsel taciz’ suçundan soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.