Öz kızına cinsel istismardan tutuklandı

18.08.2021 - 18:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1453+ kez okundu.
 

Öz kızına cinsel istismardan tutuklandı

16 yaşındaki kız çocuğu, babasının 7 yıldır istismarına maruz kaldığını ileri sürüp, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden baba tutuklanırken, kız çocuğu devlet korumasına alındı.

Aydın'ın Didim ilçesi Akbük Mahallesi'nde yaşayan Osman S. (41), Ceylan S. ile 15 Ekim 2004'te kaçarak evlendi. Bu evlilikten E.A.S. ve D.S. (14) isimli 2 çocukları dünyaya geldi. Evliliklerinin 4'üncü yılında Ceylan S., eşinin sürekli içki içip, kendisine kötü davrandığını ve darbettiğini öne sürerek 2008 yılında Didim Asliye Hukuk Mahkemesi'ne boşanma davası açtı.   VELAYET BABAYA VERİLDİ Mahkeme, çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmalarına karar verip, çocukların velayetini ise babalarına verdi. Çocuklardan E.A.S., geçen 23 Temmuz'da Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gitti.     SUÇUNU İTİRAF ETTİ Pedagog eşliğinde ifade veren E.A.S., babasının 9 yaşından beri kendisini istismar ve darbettiğini öne sürüp şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Osman S., polisteki ifadesinde suçunu itiraf etti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Osman S., tutuklandı. E.A.S., Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nca korumaya alındı.
16 yaşındaki kız çocuğu, babasının 7 yıldır istismarına maruz kaldığını ileri sürüp, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden baba tutuklanırken, kız çocuğu devlet korumasına alındı.

Aydın'ın Didim ilçesi Akbük Mahallesi'nde yaşayan Osman S. (41), Ceylan S. ile 15 Ekim 2004'te kaçarak evlendi.

Bu evlilikten E.A.S. ve D.S. (14) isimli 2 çocukları dünyaya geldi.

Evliliklerinin 4'üncü yılında Ceylan S., eşinin sürekli içki içip, kendisine kötü davrandığını ve darbettiğini öne sürerek 2008 yılında Didim Asliye Hukuk Mahkemesi'ne boşanma davası açtı.

 

VELAYET BABAYA VERİLDİ
Mahkeme, çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmalarına karar verip, çocukların velayetini ise babalarına verdi.

Çocuklardan E.A.S., geçen 23 Temmuz'da Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gitti.

 

 

SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Pedagog eşliğinde ifade veren E.A.S., babasının 9 yaşından beri kendisini istismar ve darbettiğini öne sürüp şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan Osman S., polisteki ifadesinde suçunu itiraf etti.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Osman S., tutuklandı. E.A.S., Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nca korumaya alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.