ÖLDÜRDÜĞÜ KOCASIYLA CİNSEL İLİŞKİ KURDU

CİNAYET 04.01.2022 - 12:35, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1595+ kez okundu.
 

ÖLDÜRDÜĞÜ KOCASIYLA CİNSEL İLİŞKİ KURDU

Rusya'da Marina Kokhal isimli kadın, rapçi eşini aldattığı iddiasıyla öldürüp, parçalara ayırmıştı. Korkunç olayın detayları ise kan dondurdu. Aldatıldığını düşünen kadının kocasını canlı canlı farelere yedirdiği ortaya çıktı.

Rusya'nın Petersburg şehrinde yaşayan 38 yaşındaki Marina Kokhal isimli kadın, genç bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendiği kocası Alexander Yushko'yu önce bıçaklayarak öldürmüş, kanını içtikten sonra adamın parmaklarını farelere yedirmişti.   Kocasını öldürüp cansız bedeniyle ilişkiye girmişti! Vahşi eş daha neler yapmış neler - Resim 2Kıskançlıktan gözü dönmüş kadın, daha sonra kocasının cansız bedeniyle cinsel ilişkiye girmişti.   Marina, 30 yaşındaki kocasını parçaladığını kabul etti fakat öldürdüğünü kabul etmedi. Marina, eşinin uyuşturucu aldığı için öldüğünü, hayranları öldüğünü bilip üzülmesin diye cesedini parçaladığını ve saklamak istediğini söyledi.     6 Kocasını öldürüp cansız bedeniyle ilişkiye girmişti! Vahşi eş daha neler yapmış neler - Resim 6Marina, kocasının 26 yaşındaki bir hayranı ile ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra bu cinayeti işledi. Fakat yapılan otopside adamın oksijensizlikten öldüğü ve sıçanlara yedirilirken canlı olduğu ortaya çıkınca, eşi şuan tek şüpheli olarak görülüyor.
Rusya'da Marina Kokhal isimli kadın, rapçi eşini aldattığı iddiasıyla öldürüp, parçalara ayırmıştı. Korkunç olayın detayları ise kan dondurdu. Aldatıldığını düşünen kadının kocasını canlı canlı farelere yedirdiği ortaya çıktı.
Rusya'nın Petersburg şehrinde yaşayan 38 yaşındaki Marina Kokhal isimli kadın, genç bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendiği kocası Alexander Yushko'yu önce bıçaklayarak öldürmüş, kanını içtikten sonra adamın parmaklarını farelere yedirmişti.
 
Kocasını öldürüp cansız bedeniyle ilişkiye girmişti! Vahşi eş daha neler yapmış neler - Resim 2Kıskançlıktan gözü dönmüş kadın, daha sonra kocasının cansız bedeniyle cinsel ilişkiye girmişti.
 
Marina, 30 yaşındaki kocasını parçaladığını kabul etti fakat öldürdüğünü kabul etmedi. Marina, eşinin uyuşturucu aldığı için öldüğünü, hayranları öldüğünü bilip üzülmesin diye cesedini parçaladığını ve saklamak istediğini söyledi.
 
 
6 Kocasını öldürüp cansız bedeniyle ilişkiye girmişti! Vahşi eş daha neler yapmış neler - Resim 6Marina, kocasının 26 yaşındaki bir hayranı ile ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra bu cinayeti işledi. Fakat yapılan otopside adamın oksijensizlikten öldüğü ve sıçanlara yedirilirken canlı olduğu ortaya çıkınca, eşi şuan tek şüpheli olarak görülüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.