“Öldür beni. Öldürmezsen adam değilsin.” dedi öldürüldü

06.10.2021 - 11:23, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 997+ kez okundu.
 

“Öldür beni. Öldürmezsen adam değilsin.” dedi öldürüldü

Yüreğir ilçesinde, birlikte alkol alan Murat K. ile Kenan A. arasında başlayan küfürlü tartışma kanlı bitti. Murat K. “Beni öldürmezsen adam değilsin” deyince, Kenan A. silahını çıkarıp ateş açtı.

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Seyhan Mahallesi’nde, 22 Eylül günü akşam saatlerinde, gece bekçiliği yaptığı iş yerinin önünde oturan Selim T., yanına gelen taksi şoförü arkadaşı Murat K. (51) ile alkol almaya başladı. Selim T. ile Kenan A. (37) da iş yerine geldiğinde ikiliye katıldı. Bir süre birlikte alkol alan gruptan Murat K. küfredince, Kenan A. tarafından darbedildi. Murat K.'nin, “Öldür beni. Öldürmezsen adam değilsin.” demesi üzerine olay büyüdü. Kenan A., belindeki silahı çıkarıp ateş etti.   İÇMEYE DEVAM ETTİ Kurşunlar Murat K.’nin boynuna, burnuna ve çenesine isabet etti. Kenan A. bir süre daha alkol almaya devam ettikten sonra Murat K.’nin kanlar içinde yerde yattığını görünce, olay yerinden kaçtı.   KAMERAYA YANSIDI Yaşanan anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Adana’da, alkol masasındaki ‘öldürmezsen adam değilsin’ tartışması kanlı bitti VİDEO   EKİPLER SEVK EDİLDİ Selim T.’nin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Murat K., ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, Cinayet Büro Amirliği ekipleri Kenan A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.   BİSİKLETLE GİDERKEN YAKALANDI Güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, Ova Mahallesi’nde bisikletle yolda seyir halinde olan Kenan A.’yı kovalamaca sonucu yakaladı.   7 SUÇ KAYDI OLDUĞU BELİRLENDİ Emniyete götürülen Kenan A.’nın, cinsel saldırı, mala zarar verme ve tehdit suçlarından 7 kaydının olduğu öğrenildi.   “ÖLDÜRMEZSEN ADAM DEĞİLSİN DEYİNCE VURDUM” Kenan A.’nın, ifadesinde, “Durup dururken bana küfredince sinirlenip, susmasını söyledim. 'Öldür beni. Öldürmezsen adam değilsin' deyince vurdum.” dediği öğrenildi. Kenan A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Murat K.’nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Yüreğir ilçesinde, birlikte alkol alan Murat K. ile Kenan A. arasında başlayan küfürlü tartışma kanlı bitti. Murat K. “Beni öldürmezsen adam değilsin” deyince, Kenan A. silahını çıkarıp ateş açtı.

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Seyhan Mahallesi’nde, 22 Eylül günü akşam saatlerinde, gece bekçiliği yaptığı iş yerinin önünde oturan Selim T., yanına gelen taksi şoförü arkadaşı Murat K. (51) ile alkol almaya başladı.

Selim T. ile Kenan A. (37) da iş yerine geldiğinde ikiliye katıldı.

Bir süre birlikte alkol alan gruptan Murat K. küfredince, Kenan A. tarafından darbedildi. Murat K.'nin, “Öldür beni. Öldürmezsen adam değilsin.” demesi üzerine olay büyüdü.

Kenan A., belindeki silahı çıkarıp ateş etti.

 

İÇMEYE DEVAM ETTİ
Kurşunlar Murat K.’nin boynuna, burnuna ve çenesine isabet etti.

Kenan A. bir süre daha alkol almaya devam ettikten sonra Murat K.’nin kanlar içinde yerde yattığını görünce, olay yerinden kaçtı.

 

KAMERAYA YANSIDI
Yaşanan anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Adana’da, alkol masasındaki ‘öldürmezsen adam değilsin’ tartışması kanlı bitti VİDEO

 

EKİPLER SEVK EDİLDİ
Selim T.’nin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Murat K., ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, Cinayet Büro Amirliği ekipleri Kenan A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

 

BİSİKLETLE GİDERKEN YAKALANDI
Güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, Ova Mahallesi’nde bisikletle yolda seyir halinde olan Kenan A.’yı kovalamaca sonucu yakaladı.

 

7 SUÇ KAYDI OLDUĞU BELİRLENDİ
Emniyete götürülen Kenan A.’nın, cinsel saldırı, mala zarar verme ve tehdit suçlarından 7 kaydının olduğu öğrenildi.

 

“ÖLDÜRMEZSEN ADAM DEĞİLSİN DEYİNCE VURDUM”
Kenan A.’nın, ifadesinde, “Durup dururken bana küfredince sinirlenip, susmasını söyledim. 'Öldür beni. Öldürmezsen adam değilsin' deyince vurdum.” dediği öğrenildi.

Kenan A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Murat K.’nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.