NHL oyuncusu havai fişek kazasında hayatını kaybetti

06.07.2021 - 13:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1800+ kez okundu.
 

NHL oyuncusu havai fişek kazasında hayatını kaybetti

NHL takımlarından Columbus Blue Jackets'in kalecisi Matiss Kivlenieks, havai fişek kazası sonucu hayatını kaybetti.

Columbus Blue Jackets'in kalecisi Matiss Kivlenieks, havai fişek kazası nedeniyle hayatını kaybetti. ABD basını, 24 yaşındaki oyuncunun patlamanın neden olduğu göğüs travması sonucu öldüğünü duyurdu. Michigan'daki bir ev partisinde meydana gelen olayda ateşlenen havai fişeklerin hafifçe eğildiği ve o sırada jakuzi havuzunda bulunan Kivlenieks'in kaçmaya çalıştığı belirtildi.   “EN DERİN TAZİYELERİMİZİ SUNUYORUZ” Blue Jackets hokey başkanı John Davidson, "Matiss Kivlenieks'i kaybetmenin şokunu ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu yıkıcı dönemde annesi Astrida'ya, ailesine ve arkadaşlarına en derin taziyelerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı. Mayıs 2017'de Blue Jackets ile anlaşan Letonyalı oyuncu, 2020-21 sezonunda iki maçta forma giydi.
NHL takımlarından Columbus Blue Jackets'in kalecisi Matiss Kivlenieks, havai fişek kazası sonucu hayatını kaybetti.

Columbus Blue Jackets'in kalecisi Matiss Kivlenieks, havai fişek kazası nedeniyle hayatını kaybetti.

ABD basını, 24 yaşındaki oyuncunun patlamanın neden olduğu göğüs travması sonucu öldüğünü duyurdu.

Michigan'daki bir ev partisinde meydana gelen olayda ateşlenen havai fişeklerin hafifçe eğildiği ve o sırada jakuzi havuzunda bulunan Kivlenieks'in kaçmaya çalıştığı belirtildi.

 

“EN DERİN TAZİYELERİMİZİ SUNUYORUZ”

Blue Jackets hokey başkanı John Davidson, "Matiss Kivlenieks'i kaybetmenin şokunu ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu yıkıcı dönemde annesi Astrida'ya, ailesine ve arkadaşlarına en derin taziyelerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Mayıs 2017'de Blue Jackets ile anlaşan Letonyalı oyuncu, 2020-21 sezonunda iki maçta forma giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.