NEW YORK'DA BENZİNİN 3,5 LİTRESİ 5 DOLARA ÇIKTI

23.10.2021 - 11:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1277+ kez okundu.
 

NEW YORK'DA BENZİNİN 3,5 LİTRESİ 5 DOLARA ÇIKTI

ABD'de enerji krizi sonrası daha da artan akaryakıt fiyatlarının etkisiyle New York'ta benzin fiyatlarının son yılların en yüksek seviyesinden tüketiciye sunulduğu görüldü

Petrol fiyatları ABD'deki arz sıkışıklığının devam etmesiyle yükselişine devam ediyor. Ancak kömür ve doğalgaz fiyatlarının düşerek, petrol talebini artıran akaryakıta geçişi yavaşlatmasıyla haftayı yatay kapatmaya hazırlanıyor. Brent ham petrolünün en yakın vadeli varil fiyatı, 1,21 dolarlık düşüşün bir kısmını telafi ederek yüzde 0,3 arttı ve 82,70 dolara yükseldi.   BRENT HAM PETROL ÜÇ YILIN EN YÜKSEK SEVİYESİNİ GÖRDÜ Brent ham petrolü dün üç yılın en yüksek seviyesi olan 86,10 dolara tırmandı.  ABD hafif ham petrolü de 82,70 dolara yükseldi. Petrol fiyatlarındaki yükseliş ABD'de ekonominin kalbi ve en hareketli şehri olan New York'ta benzin fiyatları zam olarak yansıdı.   BENZİN FİYATLARI YÜKSELDİ Benzin fiyatlarının son yılların en yüksek seviyesine ulaştığı belirtilen New York'ta benzinin çeşitlerine göre 3,89-5,29 dolar aralığında satıldığı fotoğraflara da yansıdı. Not: 1 Kalon Benzin 3,5 litre eder.
ABD'de enerji krizi sonrası daha da artan akaryakıt fiyatlarının etkisiyle New York'ta benzin fiyatlarının son yılların en yüksek seviyesinden tüketiciye sunulduğu görüldü

Petrol fiyatları ABD'deki arz sıkışıklığının devam etmesiyle yükselişine devam ediyor. Ancak kömür ve doğalgaz fiyatlarının düşerek, petrol talebini artıran akaryakıta geçişi yavaşlatmasıyla haftayı yatay kapatmaya hazırlanıyor.

Brent ham petrolünün en yakın vadeli varil fiyatı, 1,21 dolarlık düşüşün bir kısmını telafi ederek yüzde 0,3 arttı ve 82,70 dolara yükseldi.

 

BRENT HAM PETROL ÜÇ YILIN EN YÜKSEK SEVİYESİNİ GÖRDÜ
Brent ham petrolü dün üç yılın en yüksek seviyesi olan 86,10 dolara tırmandı.  ABD hafif ham petrolü de 82,70 dolara yükseldi.

Petrol fiyatlarındaki yükseliş ABD'de ekonominin kalbi ve en hareketli şehri olan New York'ta benzin fiyatları zam olarak yansıdı.

 

BENZİN FİYATLARI YÜKSELDİ
Benzin fiyatlarının son yılların en yüksek seviyesine ulaştığı belirtilen New York'ta benzinin çeşitlerine göre 3,89-5,29 dolar aralığında satıldığı fotoğraflara da yansıdı.

Not: 1 Kalon Benzin 3,5 litre eder.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.