Necati Şaşmaz kendisini Mehdi olarak görüyormuş

GÜNDEM 04.06.2021 - 11:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1242+ kez okundu.
 

Necati Şaşmaz kendisini Mehdi olarak görüyormuş

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı başarılı oyuncu Necati Şaşmaz'ın boşandığı eski eşi Negahan Kaşıkçı, Şaşmaz'ın kendini Mehdi olarak gördüğünü iddia etti.

Oyuncu Necati Şaşmaz ile eski eşi Negahan Kaşıkçı’nın karşılıklı açtıkları boşanma davası geçtiğimiz haftalarda mahkeme tarafından hükme bağlandı. Mahkeme tarafları eşit kusurlu bularak boşanmalarına hükmetti. Mahkeme tarafların istediği maddi ve manevi tazminat taleplerini reddederken çocukların velayeti ise Negahan Kaşıkçı'da kaldı. Aynı zamanda 2 çocuğa ayda toplam 16 bin TL tazminat ödemesine karar verildi. İlginç 'Mehdi' iddiası Negahan Kaşıkçı mahkemeden Necati Şaşmaz'ın çocuklarını tarikat merkezine götürmemesi konusunda talep de bulundu ama mahkeme bu talebi reddetti. Kaşıkçı, mahkemede Şaşmaz'ın kendini Mehdi olarak gördüğünü ileri sürdü. Şaşmaz’ın bu iddiaya ne cevap verecek merak ediliyor.
Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı başarılı oyuncu Necati Şaşmaz'ın boşandığı eski eşi Negahan Kaşıkçı, Şaşmaz'ın kendini Mehdi olarak gördüğünü iddia etti.

Oyuncu Necati Şaşmaz ile eski eşi Negahan Kaşıkçı’nın karşılıklı açtıkları boşanma davası geçtiğimiz haftalarda mahkeme tarafından hükme bağlandı. Mahkeme tarafları eşit kusurlu bularak boşanmalarına hükmetti.

Mahkeme tarafların istediği maddi ve manevi tazminat taleplerini reddederken çocukların velayeti ise Negahan Kaşıkçı'da kaldı. Aynı zamanda 2 çocuğa ayda toplam 16 bin TL tazminat ödemesine karar verildi.

İlginç 'Mehdi' iddiası
Negahan Kaşıkçı mahkemeden Necati Şaşmaz'ın çocuklarını tarikat merkezine götürmemesi konusunda talep de bulundu ama mahkeme bu talebi reddetti. Kaşıkçı, mahkemede Şaşmaz'ın kendini Mehdi olarak gördüğünü ileri sürdü. Şaşmaz’ın bu iddiaya ne cevap verecek merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.