Muğla’da baba ile oğlu komşuları tarafından öldürüldü

CİNAYET 08.04.2021 - 12:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2260+ kez okundu.
 

Muğla’da baba ile oğlu komşuları tarafından öldürüldü

Tartıştığı baba ile oğlunu tabancayla vurarak öldüren katil zanlısı, cinayetin ardından kaçtı. Jandarma zanlıyı bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi Gökçebelen mevkisinde Menduh D. ile Erol Atmaca (55) ve oğlu Emre Yiğit Atmaca (29) arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Menduh D., tabancayla baba ve oğluna ateş etti. Vücutlarının çeşitli yerlerine mermi isabet eden Erol Atmaca ve oğlu Emre Yiğit kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. KATİL ZANLISI ARANIYOR Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Erol Atmaca ve oğlu Emre Yiğit Atmaca'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Baba ve oğlunun cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Menteşe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayın ardından kaçan Menduh D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
Tartıştığı baba ile oğlunu tabancayla vurarak öldüren katil zanlısı, cinayetin ardından kaçtı. Jandarma zanlıyı bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi Gökçebelen mevkisinde Menduh D. ile Erol Atmaca (55) ve oğlu Emre Yiğit Atmaca (29) arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Menduh D., tabancayla baba ve oğluna ateş etti.

Vücutlarının çeşitli yerlerine mermi isabet eden Erol Atmaca ve oğlu Emre Yiğit kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KATİL ZANLISI ARANIYOR
Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Erol Atmaca ve oğlu Emre Yiğit Atmaca'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Baba ve oğlunun cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Menteşe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayın ardından kaçan Menduh D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.