Meslektaşı da olan kız arkadaşını katleden polis son savunmasını yaptı

CİNAYET 27.08.2021 - 19:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2294+ kez okundu.
 

Meslektaşı da olan kız arkadaşını katleden polis son savunmasını yaptı

Aydın'da kendisinden ayrılan meslektaşı Hatice Büşra Çetinkaya'yı tabancayla öldüren ve annesini de ağır yaralayan polis memuru Suat Teke'nin yargılanmasına devam edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Teke (27), geçtiğimiz yıl 4 Mart'ta Çetinkaya'nın (28) kullandığı otomobilin önünü kesip, genç kızı ve yanındaki annesini kurşun yağmuruna tutmuş, ağır yaralanan Çetinkaya hastanede hayatını kaybederken anne Çetinkaya ölümden dönmüştü.   SEBEP OLAMAZ Olaydan sonra tabancasıyla birlikte yakalanan ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 25 yıl hapis istenen Teke, Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 5'inci duruşmasına SEGBİS aracılığı ile katıldı.   Mahkeme nihai kararını vermeden önce son kez savunmasını yapan sanık, "Ben insan öldürmenin planlarını yapmak için polis olmadım. Hiçbir şey insanın yaşam hakkını elinden almaya sebep olamaz. Ben yaptığımla hem kendimi hem aileyi mahvettim. Çok pişmanım" dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 15 Kasım'a erteledi.
Aydın'da kendisinden ayrılan meslektaşı Hatice Büşra Çetinkaya'yı tabancayla öldüren ve annesini de ağır yaralayan polis memuru Suat Teke'nin yargılanmasına devam edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Teke (27), geçtiğimiz yıl 4 Mart'ta Çetinkaya'nın (28) kullandığı otomobilin önünü kesip, genç kızı ve yanındaki annesini kurşun yağmuruna tutmuş, ağır yaralanan Çetinkaya hastanede hayatını kaybederken anne Çetinkaya ölümden dönmüştü.

 

SEBEP OLAMAZ
Olaydan sonra tabancasıyla birlikte yakalanan ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 25 yıl hapis istenen Teke, Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 5'inci duruşmasına SEGBİS aracılığı ile katıldı.

 

Mahkeme nihai kararını vermeden önce son kez savunmasını yapan sanık, "Ben insan öldürmenin planlarını yapmak için polis olmadım. Hiçbir şey insanın yaşam hakkını elinden almaya sebep olamaz. Ben yaptığımla hem kendimi hem aileyi mahvettim. Çok pişmanım" dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 15 Kasım'a erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.