Meral Akşener'e ikizdere dar geldi zor kaçtı

20.05.2021 - 21:56, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1688+ kez okundu.
 

Meral Akşener'e ikizdere dar geldi zor kaçtı

Netanyahu benzetmesiyle tepkilerin odağına oturan Akşener, İkizdere programını yarıda kesmek zorunda kaldı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, taş ocağı gerekçesiyle Rize'nin İkizdere ilçesindeki eyleme destek vermek üzere bölgeye gitti. Ancak Akşener'in İkizdere ziyareti, Rize halkından büyük tepki gördü.   NETANYAHU BENZETMESİ TEPKİYLE KARŞILANDI Partisinin son grup toplantısında konuşan Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında skandal ifadelere imza atmış, "Bir anlamda Sayın Erdoğan'ın İsrailli versiyonu olan Netanyahu, siyasi rakiplerini baltalamak ve bu şekilde koltuğunu koruyabilmek için gözünü kırpmadan sivillerin ve çocukların hayatlarına kastetmekten geri durmadı." demişti.   İKİZDERE PROGRAMINI YARIDA KESTİ Meral Akşener, aracından inerek halkın arasında yürüdüğü sırada protesto edildi. Yaşananlar, çevredekiler tarafından anbean kaydedildi. "Recep Tayyip Erdoğan" sloganı atan vatandaşlar, "Cumhurbaşkanımıza katil diyeni istemiyoruz." diyerek, İyi Parti Genel Başkanı'na olan tepkilerini dile getirdi. Tepkiler üzerine Akşener, programını yarıda keserek İkizdere'den ayrılmak zorunda kaldı.   TEPKİ TABELADA DA DİLE GETİRİLDİ Öte yandan, Meral Akşener'in skandal benzetmesinin ardından Rize'de bir tabelaya "İsrail uşağı Meral" yazıldığı, sosyal medyada paylaşılan ve Akşener ile İsrail Başbakanı Netanyahu'nun yüzlerinin birleştirildiği fotoğrafın yapıştırıldığı görüldü.
Netanyahu benzetmesiyle tepkilerin odağına oturan Akşener, İkizdere programını yarıda kesmek zorunda kaldı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, taş ocağı gerekçesiyle Rize'nin İkizdere ilçesindeki eyleme destek vermek üzere bölgeye gitti.

Ancak Akşener'in İkizdere ziyareti, Rize halkından büyük tepki gördü.

 

NETANYAHU BENZETMESİ TEPKİYLE KARŞILANDI
Partisinin son grup toplantısında konuşan Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında skandal ifadelere imza atmış, "Bir anlamda Sayın Erdoğan'ın İsrailli versiyonu olan Netanyahu, siyasi rakiplerini baltalamak ve bu şekilde koltuğunu koruyabilmek için gözünü kırpmadan sivillerin ve çocukların hayatlarına kastetmekten geri durmadı." demişti.

 

İKİZDERE PROGRAMINI YARIDA KESTİ
Meral Akşener, aracından inerek halkın arasında yürüdüğü sırada protesto edildi. Yaşananlar, çevredekiler tarafından anbean kaydedildi.

"Recep Tayyip Erdoğan" sloganı atan vatandaşlar, "Cumhurbaşkanımıza katil diyeni istemiyoruz." diyerek, İyi Parti Genel Başkanı'na olan tepkilerini dile getirdi.

Tepkiler üzerine Akşener, programını yarıda keserek İkizdere'den ayrılmak zorunda kaldı.

 

TEPKİ TABELADA DA DİLE GETİRİLDİ
Öte yandan, Meral Akşener'in skandal benzetmesinin ardından Rize'de bir tabelaya "İsrail uşağı Meral" yazıldığı, sosyal medyada paylaşılan ve Akşener ile İsrail Başbakanı Netanyahu'nun yüzlerinin birleştirildiği fotoğrafın yapıştırıldığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.