Merada drifte hangi kanun ve hakla 9 bin 450 para cezası kesildi

GÜNDEM 16.05.2021 - 13:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2211+ kez okundu.
 

Merada drifte hangi kanun ve hakla 9 bin 450 para cezası kesildi

Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip araçlarıyla drift yaparak sosyal medyada paylaşan 3 kişiye, toplam 9 bin 450 lira ceza kesildi.

Antalya'da yaşayan üç şahıs, tam kapanmaya rağmen Gazipaşa ilçesine bağlı Günnercik Yaylası'na çıkarak araçlarıyla drift yaptı. O anları kayda alan grup daha sonra ise sosyal medyada paylaştı. Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de görüntülerin ardından sanki esrar kaçakcılarını yakalıyacakmış gibi harekete geçti.   9 BİN 450 TL CEZA Yapılan çalışmayla paylaşımı yapan O.G. (21) ile yanında bulunan M.D. (21) ve A.G. (21) yakalandı. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden kişi başı 3 bin 150 lira ceza kesilen 3 kişi hakkında ayrıca mera arazisine araçlarıyla zarar vermekten de işlem başlatıldı.
Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip araçlarıyla drift yaparak sosyal medyada paylaşan 3 kişiye, toplam 9 bin 450 lira ceza kesildi.

Antalya'da yaşayan üç şahıs, tam kapanmaya rağmen Gazipaşa ilçesine bağlı Günnercik Yaylası'na çıkarak araçlarıyla drift yaptı.

O anları kayda alan grup daha sonra ise sosyal medyada paylaştı.

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de görüntülerin ardından sanki esrar kaçakcılarını yakalıyacakmış gibi harekete geçti.

 

9 BİN 450 TL CEZA
Yapılan çalışmayla paylaşımı yapan O.G. (21) ile yanında bulunan M.D. (21) ve A.G. (21) yakalandı. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden kişi başı 3 bin 150 lira ceza kesilen 3 kişi hakkında ayrıca mera arazisine araçlarıyla zarar vermekten de işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.