Manisa'da taciz iddiası ile yargılanan dedeye hapis cezası

29.01.2021 - 22:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1740+ kez okundu.
 

Manisa'da taciz iddiası ile yargılanan dedeye hapis cezası

13 yaşındaki torununa birçok kez cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Kenan Onarancan, 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Özlem Onarancan, 2 yıl önce ortaokul öğrencisi kızı L.N.T.'yi bir süredir durgun olması üzerine psikoloğa götürdü. L.N.T., psikoloğa ve annesine, dedesi Kenan Onarancan'ın kendisine birçok kez cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.   ŞİKAYETTE BULUNDULAR Kızının psikolojik tedavisinin tamamlanmasını bekleyen Özlem Onarancan, babası hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kenan Onarancan, hakkında, torununa zincirleme olarak cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Turgutlu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.   "SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM" Duruşmalarda hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Kenan Onarancan, "Cinsel duygularımı tatmin etmek için torunuma yönelik bir eylemim olmamıştır. Bu iddiaları kabul etmiyorum. Bu olaylar yaşanmadan 6 ay önce kızımın evinin yanında bulunan evimizi satıp başka yere taşındık. Bu nedenle torunumun düzeni bozuldu. Düzeni bozulduğu için de bana bu şekilde iftirada bulunduğunu düşünüyorum." dedi.   16 YIL HAPİS CEZASI ALDI Davanın karar duruşması ise dün görüldü. Duruşmaya Onarancan ve avukatı ile müşteki vekilleri katıldı. Mahkeme heyeti, sanık Kenan Onarancan'ın 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.
13 yaşındaki torununa birçok kez cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Kenan Onarancan, 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Özlem Onarancan, 2 yıl önce ortaokul öğrencisi kızı L.N.T.'yi bir süredir durgun olması üzerine psikoloğa götürdü.

L.N.T., psikoloğa ve annesine, dedesi Kenan Onarancan'ın kendisine birçok kez cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

 

ŞİKAYETTE BULUNDULAR
Kızının psikolojik tedavisinin tamamlanmasını bekleyen Özlem Onarancan, babası hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kenan Onarancan, hakkında, torununa zincirleme olarak cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Turgutlu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

 

"SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM"
Duruşmalarda hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Kenan Onarancan, "Cinsel duygularımı tatmin etmek için torunuma yönelik bir eylemim olmamıştır. Bu iddiaları kabul etmiyorum. Bu olaylar yaşanmadan 6 ay önce kızımın evinin yanında bulunan evimizi satıp başka yere taşındık. Bu nedenle torunumun düzeni bozuldu. Düzeni bozulduğu için de bana bu şekilde iftirada bulunduğunu düşünüyorum." dedi.

 

16 YIL HAPİS CEZASI ALDI
Davanın karar duruşması ise dün görüldü. Duruşmaya Onarancan ve avukatı ile müşteki vekilleri katıldı.

Mahkeme heyeti, sanık Kenan Onarancan'ın 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.