Kuran düşmanı CHP'lilerin cenazeleri camilere sokulmasın

24.08.2021 - 13:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2151+ kez okundu.
 

Kuran düşmanı CHP'lilerin cenazeleri camilere sokulmasın

Geçmişi İslam düşmanlığıyla dolu olan, seçim dönemlerinde mütedeyyin cenahtan oy alabilmek adına Müslümanların en kadim değerlerini istismar eden CHP’de mukaddesat düşmanlığı yeniden depreşti.

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki kanlı darbe girişiminde hedef aldığı TBMM binasında mimari açıdan yapılan bazı değişiklikler CHP’liler rahatsız etti. Meclis’in kütüphanesinde Kur’an-ı Kerim okuma yeri, dini sohbetler ve Diyanet İşleri’nin kitaplarının sergileneceği alanların oluşturulmasını hazmedemeyen CHP’nin ‘kızıl’ isimlerinden eski DİSK’çi İzmir Milletvekili Kani Beko, mukaddesat düşmanlığı yaptı.   Geçmişleri de böyleydi Geçmişi yasaklar ve baskılarla dolu olan, camileri ahıra çevirip Kur’an-ı Kerim okunmasını yasaklayan CHP’de mukaddesat düşmanlığı yeniden hortladı. CHP’li Beko, Meclis’in Kur’an-ı Kerim okunma ve dini sohbetler yapılma yeri olmadığını belirterek, atılan bu adımdan vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.   TBMM, Kur’an’la kuruldu Konuyla ilgili gazeteci Cengiz Aledemir’e açıklamalarda bulunan Kani Beko, şu hadsiz ifadeleri kullandı: “Dini işlerle ilgili mekanların yeri Meclis değildir. Eğer insanlar dini ihtiyaçlarını gidermek istiyorlarsa Meclis’e çok yakın bir mesafede olan, Kocatepe Camii’nin altında yer alan Kur’an okuma ve dinlenme salonlarının bulunduğu Diyanet İşleri’ne bağlı büyük bir mekana dikkat çekmek isterim. Dini inançları yapmanın yeri ayrıdır siyasetin ayrı. Böyle davranışlar İslami inançlara zarar vermektedir.” Bu sözlerin sahibi CHP’li  Beko’ya, bir asır önce Meclis’in Kur’an-ı Kerim ile açıldığını hatırlatmak isteriz.
Geçmişi İslam düşmanlığıyla dolu olan, seçim dönemlerinde mütedeyyin cenahtan oy alabilmek adına Müslümanların en kadim değerlerini istismar eden CHP’de mukaddesat düşmanlığı yeniden depreşti.

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki kanlı darbe girişiminde hedef aldığı TBMM binasında mimari açıdan yapılan bazı değişiklikler CHP’liler rahatsız etti. Meclis’in kütüphanesinde Kur’an-ı Kerim okuma yeri, dini sohbetler ve Diyanet İşleri’nin kitaplarının sergileneceği alanların oluşturulmasını hazmedemeyen CHP’nin ‘kızıl’ isimlerinden eski DİSK’çi İzmir Milletvekili Kani Beko, mukaddesat düşmanlığı yaptı.

 

Geçmişleri de böyleydi
Geçmişi yasaklar ve baskılarla dolu olan, camileri ahıra çevirip Kur’an-ı Kerim okunmasını yasaklayan CHP’de mukaddesat düşmanlığı yeniden hortladı. CHP’li Beko, Meclis’in Kur’an-ı Kerim okunma ve dini sohbetler yapılma yeri olmadığını belirterek, atılan bu adımdan vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.

 

TBMM, Kur’an’la kuruldu
Konuyla ilgili gazeteci Cengiz Aledemir’e açıklamalarda bulunan Kani Beko, şu hadsiz ifadeleri kullandı: “Dini işlerle ilgili mekanların yeri Meclis değildir. Eğer insanlar dini ihtiyaçlarını gidermek istiyorlarsa Meclis’e çok yakın bir mesafede olan, Kocatepe Camii’nin altında yer alan Kur’an okuma ve dinlenme salonlarının bulunduğu Diyanet İşleri’ne bağlı büyük bir mekana dikkat çekmek isterim. Dini inançları yapmanın yeri ayrıdır siyasetin ayrı. Böyle davranışlar İslami inançlara zarar vermektedir.” Bu sözlerin sahibi CHP’li  Beko’ya, bir asır önce Meclis’in Kur’an-ı Kerim ile açıldığını hatırlatmak isteriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.