KRİZ FENA VURDU! ALMANYA DA FİATLAR PATLADI

13.10.2021 - 12:48, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 661+ kez okundu.
 

KRİZ FENA VURDU! ALMANYA DA FİATLAR PATLADI

BIG Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmet Mısırlıoğlu, koronavirüs salgını ve Avrupa'yı vuran enerji krizi nedeniyle Almanya'da fiyatların aşırı derecede yükseldiğini bildirdi.

Yenilik ve Adalet Birliği Partisi (BIG) Genel Başkan Yardımcısı İsmet Mısırlıoğlu, koronavirüs salgını ve enerji kriziyle boğuşan Almanya'daki son durumu paylaştı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Mısırlıoğlu, Almanya'da son günlerde fiyatların iyice tavan yaptığını ifade etti. Gaz, elektrik, yiyecek ve içecek gibi temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarının fahiş düzeyde yükseldiğini belirten Mısırlıoğlu, ayrıca piyasada bazı fırsatçıların türediğini aktardı. Mısırlıoğlu, yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: "Benzin Almanya'da 2 euroyu geçti. Gaz, elektrik, yiyecek ve içecekte fiyat artışı aldı başını gidiyor. Lokantalar koronada yaptıkları zararı yüzde 20-30'luk zamlarla dengelemeye çalışıyor. Düzgün çalışan iş yerleri devletten ciddi teşvik primleri aldı. Zammı ise diğerleri yaptı."  
BIG Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmet Mısırlıoğlu, koronavirüs salgını ve Avrupa'yı vuran enerji krizi nedeniyle Almanya'da fiyatların aşırı derecede yükseldiğini bildirdi.

Yenilik ve Adalet Birliği Partisi (BIG) Genel Başkan Yardımcısı İsmet Mısırlıoğlu, koronavirüs salgını ve enerji kriziyle boğuşan Almanya'daki son durumu paylaştı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Mısırlıoğlu, Almanya'da son günlerde fiyatların iyice tavan yaptığını ifade etti.

Gaz, elektrik, yiyecek ve içecek gibi temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarının fahiş düzeyde yükseldiğini belirten Mısırlıoğlu, ayrıca piyasada bazı fırsatçıların türediğini aktardı.

Mısırlıoğlu, yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Benzin Almanya'da 2 euroyu geçti. Gaz, elektrik, yiyecek ve içecekte fiyat artışı aldı başını gidiyor. Lokantalar koronada yaptıkları zararı yüzde 20-30'luk zamlarla dengelemeye çalışıyor. Düzgün çalışan iş yerleri devletten ciddi teşvik primleri aldı. Zammı ise diğerleri yaptı."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.