Koşarak denize atlayan genç boğularak öldü

01.11.2020 - 11:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1104+ kez okundu.
 

Koşarak denize atlayan genç boğularak öldü

İstanbul Sarıyer sahilinde ailesiyle tartışan bir genç, koşarak denize atlayıp intihar etti.

İstanbul Sarıyer ilçesi sahilinde, ismi öğrenilemeyen 18 yaşlarındaki bir genç, sahilde ailesiyle tartıştıktan sonra koşarak boğazın sularına atladı.   BALIK ADAMLAR GENCİ ARADI Gencin suda boğulduğunu gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri çevrede önlem alırken, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı balık adamlar ise genci çıkartmak için çalışma başlattı.   CANSIZ BEDENİ BULUNDU Yapılan çalışmaların neticesinde balık adamlar, gencin cansız bedenini tekneye çıkarttı.   YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ Tekneyle sahile getirilen gencin cansız bedeni ambulansa alınarak en yakın hastanenin morguna kaldırılırken, ailesinin gözleri önünde denize atlayan gencin çıkarılması sırasında aile fertleri sinir krizi geçirerek gözyaşı döktü. Polis ekipleri olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
İstanbul Sarıyer sahilinde ailesiyle tartışan bir genç, koşarak denize atlayıp intihar etti.

İstanbul Sarıyer ilçesi sahilinde, ismi öğrenilemeyen 18 yaşlarındaki bir genç, sahilde ailesiyle tartıştıktan sonra koşarak boğazın sularına atladı.

 

BALIK ADAMLAR GENCİ ARADI
Gencin suda boğulduğunu gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri çevrede önlem alırken, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı balık adamlar ise genci çıkartmak için çalışma başlattı.

 

CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Yapılan çalışmaların neticesinde balık adamlar, gencin cansız bedenini tekneye çıkarttı.

 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Tekneyle sahile getirilen gencin cansız bedeni ambulansa alınarak en yakın hastanenin morguna kaldırılırken, ailesinin gözleri önünde denize atlayan gencin çıkarılması sırasında aile fertleri sinir krizi geçirerek gözyaşı döktü.

Polis ekipleri olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.