KÖPEKLERİNİ SOKAĞA SALIP PKK VE LGBT SLOGANLARI ATTIRDILAR

24.11.2021 - 11:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1189+ kez okundu.
 

KÖPEKLERİNİ SOKAĞA SALIP PKK VE LGBT SLOGANLARI ATTIRDILAR

Dolar kurunun dünkü ani yükselişini protesto etmek için sokağa çıkan gruplar arasında PKK ve LGBT propagandası yapanlar da yer aldı.

Türkiye'de gündem döviz kurunda art arda yaşanan spekülatif artış... Özellikle dolar kurunda yaşanan ani yükseliş birçok ürünün fiyatında fahiş zamlara neden olurken, otomotiv ve elektronik gibi döviz kurlarına bağlı ürünlerin de satışının durmasına neden oldu. Dolarda yaşanan bu artış ise İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlede sokağa yansıdı.   PKK VE LGBT SLOGANLARI Tencere tava çalarak onlarca kişi eylemde bulunurken sokağa inenler arasında, sosyal medya üzerinden örgütlenen PKK ve LGBT'li gruplar da yer aldı. Doların yükselişini bahane eden bir grup da  "Siyasi tutsaklara özgürlük, Kürt halkına özgürlük, LGBT'ye özgürlük," sloganları eşliğinde tencere tavalı protesto gerçekleştirdi.
Dolar kurunun dünkü ani yükselişini protesto etmek için sokağa çıkan gruplar arasında PKK ve LGBT propagandası yapanlar da yer aldı.

Türkiye'de gündem döviz kurunda art arda yaşanan spekülatif artış...

Özellikle dolar kurunda yaşanan ani yükseliş birçok ürünün fiyatında fahiş zamlara neden olurken, otomotiv ve elektronik gibi döviz kurlarına bağlı ürünlerin de satışının durmasına neden oldu.

Dolarda yaşanan bu artış ise İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlede sokağa yansıdı.

 

PKK VE LGBT SLOGANLARI
Tencere tava çalarak onlarca kişi eylemde bulunurken sokağa inenler arasında, sosyal medya üzerinden örgütlenen PKK ve LGBT'li gruplar da yer aldı.

Doların yükselişini bahane eden bir grup da  "Siyasi tutsaklara özgürlük, Kürt halkına özgürlük, LGBT'ye özgürlük," sloganları eşliğinde tencere tavalı protesto gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.