Kocasını başka kadının evinde yakaladı

28.03.2021 - 12:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1674+ kez okundu.
 

Kocasını başka kadının evinde yakaladı

Aldatıldığını düşünen H.T., kocasını başka bir kadının evinde yakalayınca ortalığı birbirine kattı.

Zonguldak'ta yaşayan H.T. adlı kadın, kendisini aldattığını düşündüğü eşi M.T.'yi takibe aldı. Kocasının Ereğli ilçesinde yaşayan G.A.'nın (32) evine girdiğini gören H.T., eve giderek kapıyı çaldı.   EVİ BASIP OLAY ÇIKARDI Bunun üzerine taraflar arasında evde başlayan kavga, sokakta da devam edince polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları güçlükle sakinleştirdi. Zonguldak'ta kocasını bir kadının evinde yakalayınca ortalığı birbirine kattı   GÖZALTINA ALINDILAR Yaşadıklarını polis memurlarına anlatan H.T., bu sırada araya giren kocası M.T.'ye de tepki gösterdi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olması üzerine H.T. M.T. ve G.A., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Aldatıldığını düşünen H.T., kocasını başka bir kadının evinde yakalayınca ortalığı birbirine kattı.

Zonguldak'ta yaşayan H.T. adlı kadın, kendisini aldattığını düşündüğü eşi M.T.'yi takibe aldı.

Kocasının Ereğli ilçesinde yaşayan G.A.'nın (32) evine girdiğini gören H.T., eve giderek kapıyı çaldı.

 

EVİ BASIP OLAY ÇIKARDI
Bunun üzerine taraflar arasında evde başlayan kavga, sokakta da devam edince polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları güçlükle sakinleştirdi.

Zonguldak'ta kocasını bir kadının evinde yakalayınca ortalığı birbirine kattı

 

GÖZALTINA ALINDILAR
Yaşadıklarını polis memurlarına anlatan H.T., bu sırada araya giren kocası M.T.'ye de tepki gösterdi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olması üzerine H.T. M.T. ve G.A., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.