Kızını taciz eden adamı, ensesinden vurarak öldürdü

CİNAYET 06.03.2021 - 13:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2191+ kez okundu.
 

Kızını taciz eden adamı, ensesinden vurarak öldürdü

Aynı kurumda çalışan kızının taciz edildiğini öne süren baba, tüfekle evli ve 3 çocuk babası adamı, ensesinden vurarak öldürdü. Zanlı, jandarma tarafından kısa sürede yakalandı.

Antalya’nın Finike ilçesi Finike Çavdır Mahallesi’nde 1 kız çocuğu babası Y.K. (59), belediyede işçi olarak çalıştığı belirtilen evli ve 3 çocuk babası Hüsnü Ünal’ı (44), bilinmeyen nedenle tüfekle ensesinden vurup kaçtı. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, Hüsnü Ünal'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.   GERİ DÖNÜP YİNE ATEŞ ETTİ Ünal'ın cesedi morga kaldırıldı. Y.K. ise kısa sürede jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Görgü tanıkları, Y.K.’nin 3 el ateş açtığını, geri dönüp tekrar iki kez daha ateş açtığını ileri sürdü.   TACİZ İDDİASI Y.K.'nin, belediyede işçi olarak çalışan Ünal’ı, aynı kurumda çalışan kızını taciz ettiği için vurduğu iddia edildi.
Aynı kurumda çalışan kızının taciz edildiğini öne süren baba, tüfekle evli ve 3 çocuk babası adamı, ensesinden vurarak öldürdü. Zanlı, jandarma tarafından kısa sürede yakalandı.

Antalya’nın Finike ilçesi Finike Çavdır Mahallesi’nde 1 kız çocuğu babası Y.K. (59), belediyede işçi olarak çalıştığı belirtilen evli ve 3 çocuk babası Hüsnü Ünal’ı (44), bilinmeyen nedenle tüfekle ensesinden vurup kaçtı.

Silah sesini duyanların ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, Hüsnü Ünal'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

 

GERİ DÖNÜP YİNE ATEŞ ETTİ
Ünal'ın cesedi morga kaldırıldı. Y.K. ise kısa sürede jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Görgü tanıkları, Y.K.’nin 3 el ateş açtığını, geri dönüp tekrar iki kez daha ateş açtığını ileri sürdü.

 

TACİZ İDDİASI
Y.K.'nin, belediyede işçi olarak çalışan Ünal’ı, aynı kurumda çalışan kızını taciz ettiği için vurduğu iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.