Kız arkadaşının gazinoda çalıştığını öğrendi sonrası felaket

14.08.2021 - 13:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1600+ kez okundu.
 

Kız arkadaşının gazinoda çalıştığını öğrendi sonrası felaket

Gittiği gazinoda kız arkadaşı Rümeysa Ö.’nün çalıştığını gören Muhammed M., mekan sahibi ile kavga etti. Çıkan silahlı çatışmada, 3 kişi yaralandı.

Denizli’de, 9 Ağustos tarihinde Bekilli ilçesinde bulunan gazinoya 7 arkadaşı ile gelen Muhammed M. (36), kız arkadaşı Rümeysa Ö’yü (21) karşısında görünce büyük şok yaşadı. Rümeysa Ö’nün alkollü mekanda çalıştığını öğrenen Muhammed M., kadını zorla mekandan çıkarmak isterken, mekan sahibi ile kavga etmeye başladı. Muhammed M., arkadaşları ile dışarı çıkarak araçlarında bulunan tüfek ve otomatik silahları alıp geri döndü.   SİLAHLI ÇATIŞMA YAŞANDI   KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ Çatışmada mekan sahibi ile 2 çalışan yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ile hastaneye kaldırıldı. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), iş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.   8 ŞÜPHELİDEN 6’SI YAKALANDI JASAT ve Bekilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin müşterek düzenlediği operasyon sonucu, olaya karışan 8 şüpheliden 6’sı yakalanarak adliyeye sevk edildi. Daha önce hiçbir suça karışmamış olan Sedat Ö. (29), Samet Ş. (20), Tamer B. (24) ve Zeki G. (28) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kemal D. (21) ve Muhammed M.’nin kız arkadaşı Rümeysa Ö. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.   SUÇ KAYITLARI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ Olayın baş şüphelileri Muhammed M. ve Zeyni K’nin (39) yakalanması için çalışmalar sürüyor. Muhammed M’nin adam öldürmek cürümleri, kasten yaralama, yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma gibi suçlardan 5, Zeyni K’nin is benzer suçlardan 8 suç kaydının olduğu öğrenildi.
Gittiği gazinoda kız arkadaşı Rümeysa Ö.’nün çalıştığını gören Muhammed M., mekan sahibi ile kavga etti. Çıkan silahlı çatışmada, 3 kişi yaralandı.

Denizli’de, 9 Ağustos tarihinde Bekilli ilçesinde bulunan gazinoya 7 arkadaşı ile gelen Muhammed M. (36), kız arkadaşı Rümeysa Ö’yü (21) karşısında görünce büyük şok yaşadı.

Rümeysa Ö’nün alkollü mekanda çalıştığını öğrenen Muhammed M., kadını zorla mekandan çıkarmak isterken, mekan sahibi ile kavga etmeye başladı.

Muhammed M., arkadaşları ile dışarı çıkarak araçlarında bulunan tüfek ve otomatik silahları alıp geri döndü.

 

SİLAHLI ÇATIŞMA YAŞANDI
 

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ
Çatışmada mekan sahibi ile 2 çalışan yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ile hastaneye kaldırıldı. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), iş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

8 ŞÜPHELİDEN 6’SI YAKALANDI
JASAT ve Bekilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin müşterek düzenlediği operasyon sonucu, olaya karışan 8 şüpheliden 6’sı yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Daha önce hiçbir suça karışmamış olan Sedat Ö. (29), Samet Ş. (20), Tamer B. (24) ve Zeki G. (28) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kemal D. (21) ve Muhammed M.’nin kız arkadaşı Rümeysa Ö. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

 

SUÇ KAYITLARI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ
Olayın baş şüphelileri Muhammed M. ve Zeyni K’nin (39) yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Muhammed M’nin adam öldürmek cürümleri, kasten yaralama, yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma gibi suçlardan 5, Zeyni K’nin is benzer suçlardan 8 suç kaydının olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.