Kim demiş CHP Belediyelerin çalışmadığını...

07.09.2021 - 11:15, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1479+ kez okundu.
 

Kim demiş CHP Belediyelerin çalışmadığını...

CHP'li Bilecik Belediyesi tarafından 11 tonluk Bilecik mermerinden yaptırılan Şeyh Edebali heykeli ve Kayı Anıtı'nın açılışı törenle gerçekleştirildi.

CHP'li belediyelerden yeni bir heykel hizmeti daha... Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde bulunan Kayı Anıtı, geçtiğimiz aylarda Bilecik Belediyesi tarafından altyapı çalışmaları kapsamında kaldırılmıştı.   HEYKELİN AÇILIŞI İBB'NİN MEHTERAN TAKIMI İLE YAPILDI Altyapı çalışmalarının ardından 11 tonluk Bilecik mermerinden yapılma Şeyh Edebali heykeli ve Kayı Anıtı törenle açıldı. Törende İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı konseri ve folklor gösterileri gerçekleşti. CHP'li Bilecik Belediyesi'nden Şeyh Edebali heykeli ve Kayı Anıtı   DAHA ÖNCE DE OSMAN GAZİ HEYKELİ DİKİLDİ Ardından heykel ve anıtın açılışı yapıldı. Açılışa CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve davetliler katıldı. Öte yandan daha önceden de kent girişine Osman Gazi'nin heykeli yapılmıştı.
CHP'li Bilecik Belediyesi tarafından 11 tonluk Bilecik mermerinden yaptırılan Şeyh Edebali heykeli ve Kayı Anıtı'nın açılışı törenle gerçekleştirildi.

CHP'li belediyelerden yeni bir heykel hizmeti daha...

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde bulunan Kayı Anıtı, geçtiğimiz aylarda Bilecik Belediyesi tarafından altyapı çalışmaları kapsamında kaldırılmıştı.

 

HEYKELİN AÇILIŞI İBB'NİN MEHTERAN TAKIMI İLE YAPILDI
Altyapı çalışmalarının ardından 11 tonluk Bilecik mermerinden yapılma Şeyh Edebali heykeli ve Kayı Anıtı törenle açıldı.

Törende İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı konseri ve folklor gösterileri gerçekleşti.

CHP'li Bilecik Belediyesi'nden Şeyh Edebali heykeli ve Kayı Anıtı

 

DAHA ÖNCE DE OSMAN GAZİ HEYKELİ DİKİLDİ
Ardından heykel ve anıtın açılışı yapıldı. Açılışa CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve davetliler katıldı.

Öte yandan daha önceden de kent girişine Osman Gazi'nin heykeli yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.