Kılıçdaroğlu FETÖ'cülere referans oldu!

16.07.2021 - 13:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 878+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu FETÖ'cülere referans oldu!

FETÖ medyalarından biri olan Bold Medya, Youtube kanalında yayınladığı '5 yıl sonra 15 Temmuz-Orkoz' isimli belgeselinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yer verdi.

FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen Bold Medya’nın Youtube kanalında “5 Yıl Sonra 15 Temmuz - Orkoz” isimli bir belgesel yayınlandı. Firari FETÖ’cü Bedrettin Uğur’un yönetmenliğini yaptığı belgeselde firari FETÖ’cüler Adem Yavuz Arslan, Bülent Korucu, Cevheri Güven, Levent Kenez, Sevinç Özarslan ve Tarık Toros’la birlikte Ahmet Nesin ve Jorgen Lorentzen’le söyleşilere yer verildi. Belgeselde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun daha önce çeşitli medya organlarına verdikleri demeçler de yer aldı. 15 Temmuz sonrası yeni dönem Orkoz, İstanbul Boğazı’nda görülen güçlü bir ters akıntı türü. Belgeselde orkoz ismiyle, Türkiye’nin 15 Temmuz sonrasında tersine bir süreç yaşadığı vurgusu yapılıyor, Erdoğan’ın 'yeni siyasi ortaklarıyla kendi rejimini kurduğu' ifade ediliyor. Referans Kılıçdaroğlu FETÖ firarilerinin “Masum insanlar teröristlikle suçlanıyor”, “Onların demesiyle ben terörist olmuyorum” gibi mesajlarının işlendiği belgeselde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2017 yılında Fransız Haber Ajansı AFP’ye verdiği röportajdan bir bölüm de yayınlandı. İlgili bölümde Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ın bir kariyeri mi var? Diktatörlerin kariyeri mi olur? Darbecilerin kariyeri mi olur? 20 Temmuz’da sivil darbe yaptılar. Türkiye şu an bir darbe süreci içinde” ifadelerini kullanıyor. Belgeselde 15 Temmuz’un siyasi ayağının araştırılmadığı söylenirken CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun da daha önce söylediği şu sözlere yer veriliyor: “Savcı değiliz, hakim değiliz, kimseye ceza vermeyeceğiz, mahkum etmeyeceğiz. Sadece parlamento içerisinde görev yaptığımız süre içerisinde nasıl şekilleneceği konusunda bilgi almaktı amacımız. Ama kendileri bakımından, bütün tarih bakımından üzerlerinden soru işaretleri kaldıracak imkanı ellerinin tersiyle ittiler maalesef.”
FETÖ medyalarından biri olan Bold Medya, Youtube kanalında yayınladığı '5 yıl sonra 15 Temmuz-Orkoz' isimli belgeselinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yer verdi.

FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen Bold Medya’nın Youtube kanalında “5 Yıl Sonra 15 Temmuz - Orkoz” isimli bir belgesel yayınlandı.

Firari FETÖ’cü Bedrettin Uğur’un yönetmenliğini yaptığı belgeselde firari FETÖ’cüler Adem Yavuz Arslan, Bülent Korucu, Cevheri Güven, Levent Kenez, Sevinç Özarslan ve Tarık Toros’la birlikte Ahmet Nesin ve Jorgen Lorentzen’le söyleşilere yer verildi.

Belgeselde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun daha önce çeşitli medya organlarına verdikleri demeçler de yer aldı.

15 Temmuz sonrası yeni dönem
Orkoz, İstanbul Boğazı’nda görülen güçlü bir ters akıntı türü. Belgeselde orkoz ismiyle, Türkiye’nin 15 Temmuz sonrasında tersine bir süreç yaşadığı vurgusu yapılıyor, Erdoğan’ın 'yeni siyasi ortaklarıyla kendi rejimini kurduğu' ifade ediliyor.

Referans Kılıçdaroğlu
FETÖ firarilerinin “Masum insanlar teröristlikle suçlanıyor”, “Onların demesiyle ben terörist olmuyorum” gibi mesajlarının işlendiği belgeselde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2017 yılında Fransız Haber Ajansı AFP’ye verdiği röportajdan bir bölüm de yayınlandı. İlgili bölümde Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ın bir kariyeri mi var? Diktatörlerin kariyeri mi olur? Darbecilerin kariyeri mi olur? 20 Temmuz’da sivil darbe yaptılar. Türkiye şu an bir darbe süreci içinde” ifadelerini kullanıyor.

Belgeselde 15 Temmuz’un siyasi ayağının araştırılmadığı söylenirken CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun da daha önce söylediği şu sözlere yer veriliyor: “Savcı değiliz, hakim değiliz, kimseye ceza vermeyeceğiz, mahkum etmeyeceğiz. Sadece parlamento içerisinde görev yaptığımız süre içerisinde nasıl şekilleneceği konusunda bilgi almaktı amacımız. Ama kendileri bakımından, bütün tarih bakımından üzerlerinden soru işaretleri kaldıracak imkanı ellerinin tersiyle ittiler maalesef.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.