Kendisini aldattığı iddiasıyla eşini öldürdü

15.08.2021 - 15:55, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2134+ kez okundu.
 

Kendisini aldattığı iddiasıyla eşini öldürdü

İki çocuk babası Ali Ozan Ö., tartıştığı eşi Kübra Ö.'yü tabancayla öldürerek polise teslim oldu.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde yaşayan ve gemide motor tamiri ustası olarak çalışan Ali Ozan Ö. (42), kendisini aldattığını düşündüğü eşi Kübra Ö. (39) ile tartışma yaşadı. Gece saatlerinde çıkan tartışma kısa sürede alevlenirken  Ali Ozan Ö., Kübra Ö.'yü tabancayla öldürdü.   SABAHA KADAR BEKLEYİP POLİSİ ARADI Sabaha kadar eşinin başında bekleyen saldırgan, daha sonra polise ve annesi Aysel Ö.’ye haber verdi. Olay yerine Aysel Ö.'nün annesi ve kız kardeşi gelirken, bir süre sonra da polis geldi. Adana’da eşini öldürüp polisi aradı   GÖZALTINA ALINDI Ali Ozan Ö., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Cani koca, gazetecilerin "Niye öldürdünüz" sorusuna ise küfürle karşılık verdi.
İki çocuk babası Ali Ozan Ö., tartıştığı eşi Kübra Ö.'yü tabancayla öldürerek polise teslim oldu.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde yaşayan ve gemide motor tamiri ustası olarak çalışan Ali Ozan Ö. (42), kendisini aldattığını düşündüğü eşi Kübra Ö. (39) ile tartışma yaşadı.

Gece saatlerinde çıkan tartışma kısa sürede alevlenirken  Ali Ozan Ö., Kübra Ö.'yü tabancayla öldürdü.

 

SABAHA KADAR BEKLEYİP POLİSİ ARADI
Sabaha kadar eşinin başında bekleyen saldırgan, daha sonra polise ve annesi Aysel Ö.’ye haber verdi. Olay yerine Aysel Ö.'nün annesi ve kız kardeşi gelirken, bir süre sonra da polis geldi.

Adana’da eşini öldürüp polisi aradı

 

GÖZALTINA ALINDI
Ali Ozan Ö., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Cani koca, gazetecilerin "Niye öldürdünüz" sorusuna ise küfürle karşılık verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.