Kendini umursamayanları diktatör edesıyla azarladı

GÜNDEM 17.09.2021 - 11:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1387+ kez okundu.
 

Kendini umursamayanları diktatör edesıyla azarladı

CHP'li Başkan Seçer'in, kahvehane ziyaretinde kendisine ilgi göstermeyen vatandaşlara hitabı tepki çekti.

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in, geçtiğimiz günlerde kahvehane ziyaretinde vatandaşları azarlaması sosyal medyanın gündemine oturdu. Kahvehanede bir vatandaşla sohbet eden Seçer,  muhatabının sözünü keserek masalarda, kendisiyle ilgilenmeyen ve oyun oynamaya devam eden vatandaşlara kızdı.   "BURAYA KADAR GELDİM ARA VERİN OYUNA" Kendisinin buraya kadar geldiğini belirten Seçer, oyun oynayanların ara vermesini söyleyip "Sessiz olun sessiz. Okey oynayanlar da biraz ara versin.  Buraya kadar geldi belediye başkanı. Herkes haddini hukunu bilsin. Okey oynayanlar da dursun." ifadelerini kullandı.  
CHP'li Başkan Seçer'in, kahvehane ziyaretinde kendisine ilgi göstermeyen vatandaşlara hitabı tepki çekti.

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in, geçtiğimiz günlerde kahvehane ziyaretinde vatandaşları azarlaması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kahvehanede bir vatandaşla sohbet eden Seçer,  muhatabının sözünü keserek masalarda, kendisiyle ilgilenmeyen ve oyun oynamaya devam eden vatandaşlara kızdı.

 

"BURAYA KADAR GELDİM ARA VERİN OYUNA"
Kendisinin buraya kadar geldiğini belirten Seçer, oyun oynayanların ara vermesini söyleyip "Sessiz olun sessiz. Okey oynayanlar da biraz ara versin.  Buraya kadar geldi belediye başkanı. Herkes haddini hukunu bilsin. Okey oynayanlar da dursun." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.