Kendine baltayla saldıran oğlunu tabancayla vurarak öldürdü

AİLE CİNAYETLERİ 11.07.2021 - 22:21, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2140+ kez okundu.
 

Kendine baltayla saldıran oğlunu tabancayla vurarak öldürdü

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde aile arasında feci bir olay meydana geldi. Bir şahıs, kendisine baltayla saldıran oğlunu silahla vurarak öldürdü.

Kayseri'ye bağlı Kocasinan ilçesinde baba ve oğlu arasında yaşanan feci olayda, kan aktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan baba ve oğulun tartışması, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine baltayla babasına saldıran şahıs, babasının silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti.   ÜZERİNDEKİ TABANCA İLE ATEŞ ETTİ İlçeye bağlı Fevzioğlu Mahallesi 51. Sokak'ta iddiaya göre Abdulkadir Köse ile babası N.K. arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Abdulkadir Köse, babasına doğru balta ile koşup, vurmaya çalıştı. N.K., bunun üzerine kendisine doğru balta ile gelen oğluna üzerindeki tabancayla ateş etti.   OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ Abdulkadir Köse vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralanırken, haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin hayatını kaybettiğini belirlediği Köse'nin cenazesi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırılırken, baba N.K. olay yerinde suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı.
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde aile arasında feci bir olay meydana geldi. Bir şahıs, kendisine baltayla saldıran oğlunu silahla vurarak öldürdü.

Kayseri'ye bağlı Kocasinan ilçesinde baba ve oğlu arasında yaşanan feci olayda, kan aktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan baba ve oğulun tartışması, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine baltayla babasına saldıran şahıs, babasının silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti.

 

ÜZERİNDEKİ TABANCA İLE ATEŞ ETTİ

İlçeye bağlı Fevzioğlu Mahallesi 51. Sokak'ta iddiaya göre Abdulkadir Köse ile babası N.K. arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Abdulkadir Köse, babasına doğru balta ile koşup, vurmaya çalıştı. N.K., bunun üzerine kendisine doğru balta ile gelen oğluna üzerindeki tabancayla ateş etti.

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Abdulkadir Köse vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralanırken, haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin hayatını kaybettiğini belirlediği Köse'nin cenazesi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırılırken, baba N.K. olay yerinde suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.