Katil Esad, Bayram namazını Emevi Dini Camii'nde kıldı

GÜNDEM 13.05.2021 - 13:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1255+ kez okundu.
 

Katil Esad, Bayram namazını Emevi Dini Camii'nde kıldı

Namazı Emevi Camii'nde kılan Esad objektiflere yansıdı. Hutbede eli kanlı rejime övgüler dizildi.

Suriye'de binlerce masum sivilin ölümüne yol açarak ülkeyi çıkmazın içine sürükleyen Esad, bayram namazını Şam'da kıldı. Esad, Ramazan Bayramı namazı için Emevi dini Camii'ne gitti.   ESAD EMEVİ CAMİİ'NDE Rejimin başındaki isme, Suriye Vakıflar Bakanı, Cumhuriyet Başmüftüsü, bazı devlet ve parti yetkilileri ile Halk Meclisi üyeleri ve Suriyeli vatandaşlar eşlik etti. Esad rejimine bağlı SANA haber ajansının aktardığına göre, namazı, Şam’daki İslami El Fetih Külliyesi Genel Müdürü Şeyh Hüsameddin Farfur kıldırdı.   HUTBEDE ELİ KANLI ESAD'A ÖVGÜ Farfur, hutbede yaptığı konuşmada, Esad hakkında ilginç ifadeler kullandı. Eli kanlı rejimin liderinden övgüyle bahseden Farfur, "Sayın Başkan, merhamete ve nefretin reddine en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde ahlak, hoşgörü ve affetmenin nasıl olduğunu af kararnamesi çıkararak bize ve insanlığa öğrettiniz." dedi.
Namazı Emevi Camii'nde kılan Esad objektiflere yansıdı. Hutbede eli kanlı rejime övgüler dizildi.

Suriye'de binlerce masum sivilin ölümüne yol açarak ülkeyi çıkmazın içine sürükleyen Esad, bayram namazını Şam'da kıldı.

Esad, Ramazan Bayramı namazı için Emevi dini Camii'ne gitti.

 

ESAD EMEVİ CAMİİ'NDE
Rejimin başındaki isme, Suriye Vakıflar Bakanı, Cumhuriyet Başmüftüsü, bazı devlet ve parti yetkilileri ile Halk Meclisi üyeleri ve Suriyeli vatandaşlar eşlik etti.

Esad rejimine bağlı SANA haber ajansının aktardığına göre, namazı, Şam’daki İslami El Fetih Külliyesi Genel Müdürü Şeyh Hüsameddin Farfur kıldırdı.

 

HUTBEDE ELİ KANLI ESAD'A ÖVGÜ
Farfur, hutbede yaptığı konuşmada, Esad hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Eli kanlı rejimin liderinden övgüyle bahseden Farfur, "Sayın Başkan, merhamete ve nefretin reddine en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde ahlak, hoşgörü ve affetmenin nasıl olduğunu af kararnamesi çıkararak bize ve insanlığa öğrettiniz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.