Karısının etlerini kıyma makinesinde çekmiş

CİNAYET 15.05.2021 - 14:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2257+ kez okundu.
 

Karısının etlerini kıyma makinesinde çekmiş

Karısını kıyma makinesinde kesen adam, günlerce karısının arkasından ağıt yakıp her yere ilan vererek karısını aradı. Xu Guoli bununla da kalmadı karısını bulana 11 bin sterlin ödül vereceğini açıkladı.

Çinli adam, evlerinde canice katlettiği, etlerini kıyma makinesinde çektiği eşini hiçbir şey olmamış gibi her yerde aramaya arkasından ağıt yakmaya başladı. Gazete manşetlerine bile çıkan Xu Guoli, 'kayıp' karısı Lai Huili'yi bulana bir de 11 bin sterlin ödül teklif etti. 2020 Temmuz ayında işlediği cinayeti bugün görülen mahkemede detaylarıyla anlatan Xu, polis incelemeleri sonrası olayın iç yüzünün de ortaya çıkmasıyla itiraf etti.   CİNAYETİ İTİRAF ETTİ 51 yaşındaki Lai Huili'nin, geçen Temmuz ayında kocası tarafından apartman dairesinde öldürüldüğü kesinleşti. Yapılan DNA testinde kadının, binanın fosseptik tankında vücut dokusunun izleri bulundu. Karısının kaybolmasından sadece 16 gün sonra Xu tutuklandı ve saatler içinde korkunç cinayeti itiraf etti.   Ancak Xu, cinayeti itiraf etmeden önce karısını aramaya çıkmış, televizyon kanallarına röportaj verip karısını bulana 11 bin sterlin para ödülü vereceğini bile açıklamıştı. Xu karısının fotoğraflarını da bastırıp şehrin her yerine kayıp ilanı vermişti.   KIYMA MAKİNESİYLE KURTULMAYA ÇALIŞMIŞ Polis haftalarca Çin'in Hangzhou kentinde çiftin dairesini incelemeye aldı ve 6.000 saatlik kamera görüntülerini izledi. Xu mahkemeye, karısı Lai ile sürekli tartıştıklarını, cinayeti daha önceden planlamadığını da sözlerine ekleyerek, cesedi ortadan kaldırmak için çeşitli aletler kullandığını söyledi. Xu, öğütücü, kıyma makinesi ve bıçak kullanarak cesetten kurtulmaya çalıştığını anlattı. Xu'nun avukatı hem psikolojik bir değerlendirme hem de hafif bir ceza talep ederken, çiftin 13 yaşındaki kızı, mahkemenin babasını ölüme mahkum etmemesi için yalvardı, bu noktada Xu'nun gözyaşlarına boğulduğu bildirildi. Xu mahkemeye son olarak, "Onu sevdim ve ondan nefret ettim" dedi.
Karısını kıyma makinesinde kesen adam, günlerce karısının arkasından ağıt yakıp her yere ilan vererek karısını aradı. Xu Guoli bununla da kalmadı karısını bulana 11 bin sterlin ödül vereceğini açıkladı.

Çinli adam, evlerinde canice katlettiği, etlerini kıyma makinesinde çektiği eşini hiçbir şey olmamış gibi her yerde aramaya arkasından ağıt yakmaya başladı. Gazete manşetlerine bile çıkan Xu Guoli, 'kayıp' karısı Lai Huili'yi bulana bir de 11 bin sterlin ödül teklif etti. 2020 Temmuz ayında işlediği cinayeti bugün görülen mahkemede detaylarıyla anlatan Xu, polis incelemeleri sonrası olayın iç yüzünün de ortaya çıkmasıyla itiraf etti.

 

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
51 yaşındaki Lai Huili'nin, geçen Temmuz ayında kocası tarafından apartman dairesinde öldürüldüğü kesinleşti. Yapılan DNA testinde kadının, binanın fosseptik tankında vücut dokusunun izleri bulundu. Karısının kaybolmasından sadece 16 gün sonra Xu tutuklandı ve saatler içinde korkunç cinayeti itiraf etti.

 

Ancak Xu, cinayeti itiraf etmeden önce karısını aramaya çıkmış, televizyon kanallarına röportaj verip karısını bulana 11 bin sterlin para ödülü vereceğini bile açıklamıştı. Xu karısının fotoğraflarını da bastırıp şehrin her yerine kayıp ilanı vermişti.

 

KIYMA MAKİNESİYLE KURTULMAYA ÇALIŞMIŞ
Polis haftalarca Çin'in Hangzhou kentinde çiftin dairesini incelemeye aldı ve 6.000 saatlik kamera görüntülerini izledi.

Xu mahkemeye, karısı Lai ile sürekli tartıştıklarını, cinayeti daha önceden planlamadığını da sözlerine ekleyerek, cesedi ortadan kaldırmak için çeşitli aletler kullandığını söyledi. Xu, öğütücü, kıyma makinesi ve bıçak kullanarak cesetten kurtulmaya çalıştığını anlattı.

Xu'nun avukatı hem psikolojik bir değerlendirme hem de hafif bir ceza talep ederken, çiftin 13 yaşındaki kızı, mahkemenin babasını ölüme mahkum etmemesi için yalvardı, bu noktada Xu'nun gözyaşlarına boğulduğu bildirildi. Xu mahkemeye son olarak, "Onu sevdim ve ondan nefret ettim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.