Kardeşini bıçaklayarak öldürdü

CİNAYET 15.05.2021 - 13:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1375+ kez okundu.
 

Kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Ailevi meseleler yüzünden tartıştığı kardeşini gözünü kırpmadan bıçaklayarak öldüren katil ağabey, kaçtı. Polis, katil zanlısını her yerde arıyor.

Kilis’in Ekrem Çetin Mahallesi KYK Yurdu yakınlarında M.S. ile kardeşi Duran Samancı (23) arasında ailevi mesele yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.S., kardeşi Duran Samancı'yı bıçakladı. Ağır yaralanan Duran Samancı, 112 Acil ambulansı ile Kilis Hastanesine kaldırıldı.   ÖLDÜRÜP, KAÇTI Duran Samancı, Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, firar eden M.S’nin yakalanması için polis geniş çalışma başlattı.
Ailevi meseleler yüzünden tartıştığı kardeşini gözünü kırpmadan bıçaklayarak öldüren katil ağabey, kaçtı. Polis, katil zanlısını her yerde arıyor.

Kilis’in Ekrem Çetin Mahallesi KYK Yurdu yakınlarında M.S. ile kardeşi Duran Samancı (23) arasında ailevi mesele yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.S., kardeşi Duran Samancı'yı bıçakladı.

Ağır yaralanan Duran Samancı, 112 Acil ambulansı ile Kilis Hastanesine kaldırıldı.

 

ÖLDÜRÜP, KAÇTI
Duran Samancı, Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, firar eden M.S’nin yakalanması için polis geniş çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.