Kamalı Kırmızı Ense Ülkeyi malı sanıyor.

07.08.2021 - 12:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2232+ kez okundu.
 

Kamalı Kırmızı Ense Ülkeyi malı sanıyor.

Türkiye'de yangınla mücadele çalışmalarına destek veren Azerbaycan askerlerini hedef alan Nüket Eroğlu, "Azerbaycanlı asker gelmiş, benim topraklarımda geziyor ne idüğü belirsiz." sözlerini sarf etti.

Türkiye'de günlerdir devam eden orman yangınlarını söndürme mücadelesine kardeş ülke Azerbaycan da destek vermeye devam ediyor. Yangının ilk günlerinden itibaren kendi ülkelerini korurmuşçasına alevlerle savaşan Azerbaycan askerleri, hem karadan hem de havadan müdahalesini sürdürüyor. Azerbaycanlı itfaiyecilerin alevlerle yaptıkları mücadele hem meslektaşlarından hem de Türk halkından büyük takdir görüyor.   SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ Ancak Azerbaycanlı askerlerin bu mücadelesi ünlü estetik doktoru olarak tanınan Nüket Eroğlu'nu rahatsız etti.   "NE İDÜĞÜ BELİRSİZ" Eroğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Azerbaycanlı asker gelmiş, benim topraklarımda geziyor ne idüğü belirsiz. Yani baktığınızda gerçekten bir anlam veremiyorum." dedi.   "KENDİ ELLERİMİZLE YAKTIK" Katıldığı televizyon programlarıyla adını duyuran Eroğlu, Azerbaycan askerlerine hakaretler ettiği Instagram sayfasında yayınladığı diğer videolarda yangınlara yeterince mücadele edilemediği ima ederek "Dizlerimize vurmanın hiç bir anlamı yok. Evet ülkemiz yanıyor. Ülkemizi kim yaktı biliyor musunuz? Biz yaktık. Kendi ellerimizle yaktık" ifadelerini kullanmıştı.   PAYLAŞIMLARINI YORUMA KAPATTI Eroğlu, Azerbaycanlı askerlere hakaret ettiği videoya gelen tepkiler üzerine, Instagram paylaşımlarını geriye dönük olarak yoruma kapattı.
Türkiye'de yangınla mücadele çalışmalarına destek veren Azerbaycan askerlerini hedef alan Nüket Eroğlu, "Azerbaycanlı asker gelmiş, benim topraklarımda geziyor ne idüğü belirsiz." sözlerini sarf etti.

Türkiye'de günlerdir devam eden orman yangınlarını söndürme mücadelesine kardeş ülke Azerbaycan da destek vermeye devam ediyor.

Yangının ilk günlerinden itibaren kendi ülkelerini korurmuşçasına alevlerle savaşan Azerbaycan askerleri, hem karadan hem de havadan müdahalesini sürdürüyor.

Azerbaycanlı itfaiyecilerin alevlerle yaptıkları mücadele hem meslektaşlarından hem de Türk halkından büyük takdir görüyor.

 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ
Ancak Azerbaycanlı askerlerin bu mücadelesi ünlü estetik doktoru olarak tanınan Nüket Eroğlu'nu rahatsız etti.

 

"NE İDÜĞÜ BELİRSİZ"
Eroğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Azerbaycanlı asker gelmiş, benim topraklarımda geziyor ne idüğü belirsiz. Yani baktığınızda gerçekten bir anlam veremiyorum." dedi.

 

"KENDİ ELLERİMİZLE YAKTIK"
Katıldığı televizyon programlarıyla adını duyuran Eroğlu, Azerbaycan askerlerine hakaretler ettiği Instagram sayfasında yayınladığı diğer videolarda yangınlara yeterince mücadele edilemediği ima ederek "Dizlerimize vurmanın hiç bir anlamı yok. Evet ülkemiz yanıyor. Ülkemizi kim yaktı biliyor musunuz? Biz yaktık. Kendi ellerimizle yaktık" ifadelerini kullanmıştı.

 

PAYLAŞIMLARINI YORUMA KAPATTI
Eroğlu, Azerbaycanlı askerlere hakaret ettiği videoya gelen tepkiler üzerine, Instagram paylaşımlarını geriye dönük olarak yoruma kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.