Kadın Zülmü Bitmiyor: Yine Bir Kadın Kocasını Bıçaklayarak Öldürdü

CİNAYET 30.08.2021 - 13:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1787+ kez okundu.
 

Kadın Zülmü Bitmiyor: Yine Bir Kadın Kocasını Bıçaklayarak Öldürdü

Uşak'ta tartıştığı karısı tarafından bıçaklanan kişi, hastanede hayatını kaybetti.

Uşak Karaağaç Mahallesi 2. Serçe Sokak'ta, bir apartmanın birinci katında yaşayan Yaşar A. (36) ile eşi S.A. (37) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.   TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE KOCASINI BIÇAKLADI Tartışmanın büyümesi üzerine S.A., kocası Yaşar A'yı bıçakla ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.   YARALI ŞAHIS KURTARILAMADI 112 Acil Servis ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yaşar A., burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. S.A. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
Uşak'ta tartıştığı karısı tarafından bıçaklanan kişi, hastanede hayatını kaybetti.

Uşak Karaağaç Mahallesi 2. Serçe Sokak'ta, bir apartmanın birinci katında yaşayan Yaşar A. (36) ile eşi S.A. (37) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

 

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE KOCASINI BIÇAKLADI
Tartışmanın büyümesi üzerine S.A., kocası Yaşar A'yı bıçakla ağır yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

YARALI ŞAHIS KURTARILAMADI
112 Acil Servis ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yaşar A., burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

S.A. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.