KADININ RAHMİNDEN MAKET BIÇAĞI İLE BEBEĞİNİ ÇALDI

26.11.2021 - 14:01, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 597+ kez okundu.
 

KADININ RAHMİNDEN MAKET BIÇAĞI İLE BEBEĞİNİ ÇALDI

Brezilya'nın Santa Catarina eyaletinde geçtiğimiz yıl meydana gelen olay, duyanların tüylerini diken diken etti. Rozalba Maria Grime, hamile bir kadını öldürdükten sonra rahminden bebeğini çaldığı gerekçesiyle 57 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Brezilya'nın Santa Catarina eyaletindeki Tijucas kasabasında geçtiğimiz yıl 27 Ağustos'ta meydana gelen korkunç olayın mahkemesi görüldü. Buna göre Rozalba Maria Grime isimli kadın, geçtiğimiz yıl kafasına tuğla ile vurarak öldürdüğü hamile Flavia Godinho Mafra isimli kadının maket bıçağıyla karnını açtı ve bebeğini çaldı. İkilinin birbirini daha önceden tanıdığı belirtiliyor ancak kadının bebeği neden çaldığı henüz aydınlatılamadı.   KOCASINDAN ŞÜPHELENİLDİ Polis ekipleri, olayın meydana geldiği ilk günlerde hamile kadının kocasından şüphelendi ancak kocasının olayla ilişkili olduğuna ilişkin bir delil bulunamadı. Polis tarafından gözaltına alınan adam, önceki aylarda serbest bırakıldı. -Tüyler ürperten olay! Hamile kadının bebeğini rahminden maket bıçağıyla çaldıRozalba Maria Grime, 57 yıl hapis cezasına çarptırıldı   BEBEĞİ HASTANEYE GÖTÜRMÜŞ Kahreden olayın detayları da önceki günlerde ortaya çıktı. Rozalba Maria Grime isimli kadın, bebeği anne karnından aldıktan sonra hastaneye gitti ve yolda doğum yaptığını söyledi. Ancak doktorlar bu durumu şüpheli buldu ve polis Rozalba Maria Grime'yi gözaltına aldı.   57 YIL HAPİS CEZASI Ağustos ayından beri tutuklu olan Rozalba Maria Grime'nin yargılandığı dava da önceki gün görüldü. Mahkeme heyeti, kadını öldürdükten sonra bebeği hastaneye götüren Rozalba Maria Grime'yi 57 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Brezilya'nın Santa Catarina eyaletinde geçtiğimiz yıl meydana gelen olay, duyanların tüylerini diken diken etti. Rozalba Maria Grime, hamile bir kadını öldürdükten sonra rahminden bebeğini çaldığı gerekçesiyle 57 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Brezilya'nın Santa Catarina eyaletindeki Tijucas kasabasında geçtiğimiz yıl 27 Ağustos'ta meydana gelen korkunç olayın mahkemesi görüldü. Buna göre Rozalba Maria Grime isimli kadın, geçtiğimiz yıl kafasına tuğla ile vurarak öldürdüğü hamile Flavia Godinho Mafra isimli kadının maket bıçağıyla karnını açtı ve bebeğini çaldı. İkilinin birbirini daha önceden tanıdığı belirtiliyor ancak kadının bebeği neden çaldığı henüz aydınlatılamadı.

 

KOCASINDAN ŞÜPHELENİLDİ
Polis ekipleri, olayın meydana geldiği ilk günlerde hamile kadının kocasından şüphelendi ancak kocasının olayla ilişkili olduğuna ilişkin bir delil bulunamadı. Polis tarafından gözaltına alınan adam, önceki aylarda serbest bırakıldı.

-Tüyler ürperten olay! Hamile kadının bebeğini rahminden maket bıçağıyla çaldıRozalba Maria Grime, 57 yıl hapis cezasına çarptırıldı

 

BEBEĞİ HASTANEYE GÖTÜRMÜŞ
Kahreden olayın detayları da önceki günlerde ortaya çıktı. Rozalba Maria Grime isimli kadın, bebeği anne karnından aldıktan sonra hastaneye gitti ve yolda doğum yaptığını söyledi. Ancak doktorlar bu durumu şüpheli buldu ve polis Rozalba Maria Grime'yi gözaltına aldı.

 

57 YIL HAPİS CEZASI
Ağustos ayından beri tutuklu olan Rozalba Maria Grime'nin yargılandığı dava da önceki gün görüldü. Mahkeme heyeti, kadını öldürdükten sonra bebeği hastaneye götüren Rozalba Maria Grime'yi 57 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.