İzmir'e göç edenler gün geçmiyorki silahlı çatışmaya karışmasın

GÜNDEM 10.05.2021 - 02:36, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2097+ kez okundu.
 

İzmir'e göç edenler gün geçmiyorki silahlı çatışmaya karışmasın

İzmir'in Konak ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grubun pompalı tüfekli kavgasında 5 kişi yaralandı. Yaralananlardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Saat 15.30 sıralarında Konak ilçesi Çimentepe Mahallesi 600 sokakta meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki akraba grup arasında tartışma çıktı.   POMPALI TÜFEKLE VURDU Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Kemal E. (47), karşı gruptan Cüneyt E. (52) ve Ahmet E. pompalı tüfekle vurularak kanlar içinde kaldı. Yaralılar, yakınlarının araçlarıyla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.   2 YARALININ DURUMU AĞIR Hastanelere getirilen yaralılardan Kemal E. ve Cüneyt E.’nin durumlarının ağır olduğu öğrenilirken, kavga esnasında darp sonucu yaralanan 2 kişi ise ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Bu sırada yaralıların yakınları hastane önüne geldi. Polis ekipleri hastane önlerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Öte yandan, olayla ilgili başlatılan soruşturmada şüphelileri arama çalışmaları sürüyor.
İzmir'in Konak ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grubun pompalı tüfekli kavgasında 5 kişi yaralandı. Yaralananlardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Saat 15.30 sıralarında Konak ilçesi Çimentepe Mahallesi 600 sokakta meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki akraba grup arasında tartışma çıktı.

 

POMPALI TÜFEKLE VURDU
Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Kemal E. (47), karşı gruptan Cüneyt E. (52) ve Ahmet E. pompalı tüfekle vurularak kanlar içinde kaldı. Yaralılar, yakınlarının araçlarıyla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

2 YARALININ DURUMU AĞIR
Hastanelere getirilen yaralılardan Kemal E. ve Cüneyt E.’nin durumlarının ağır olduğu öğrenilirken, kavga esnasında darp sonucu yaralanan 2 kişi ise ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Bu sırada yaralıların yakınları hastane önüne geldi. Polis ekipleri hastane önlerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.
Öte yandan, olayla ilgili başlatılan soruşturmada şüphelileri arama çalışmaları sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.