İstanbul'da silahlı saldırıda 1 polis yaralandı

12.11.2020 - 09:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1058+ kez okundu.
 

İstanbul'da silahlı saldırıda 1 polis yaralandı

İstanbul-Fatih’te aranan şüphelinin ateş açması sonucu bir polis memuru yaralandı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde aranan şüphelinin ateş açması sonucu bir polis memuru yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Ayvansaray Hekim Çelebi Sokak'ta, hakkında araması olan M.Y. isimli şahıs, polisleri görmesi üzerine silahla ateş açtı. Açılan ateşte bir polis memuru sağ bacağından yaralanırken, saldırgan ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralı polis, hastaneye kaldırılırken, polis memurunun hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Bu arada emniyet ekipleri, sokağın her iki tarafına güvenlik şeridi çekerek olay yerinde incelemede bulundu. Kaçan saldırganın yakalanmasıyla ilgili polisin çalışması devam ediyor.
İstanbul-Fatih’te aranan şüphelinin ateş açması sonucu bir polis memuru yaralandı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde aranan şüphelinin ateş açması sonucu bir polis memuru yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ayvansaray Hekim Çelebi Sokak'ta, hakkında araması olan M.Y. isimli şahıs, polisleri görmesi üzerine silahla ateş açtı. Açılan ateşte bir polis memuru sağ bacağından yaralanırken, saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralı polis, hastaneye kaldırılırken, polis memurunun hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Bu arada emniyet ekipleri, sokağın her iki tarafına güvenlik şeridi çekerek olay yerinde incelemede bulundu.

Kaçan saldırganın yakalanmasıyla ilgili polisin çalışması devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.