İnşaat bekçisi, hırsızları hastanelik etti

08.07.2021 - 14:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1199+ kez okundu.
 

İnşaat bekçisi, hırsızları hastanelik etti

İnşaatta bekçilik yapan Cemal Zamantılı, hırsızlık için inşaat sahasına girerek kendisine bıçak çeken 2 şüpheliye su borusuyla müdahale etti. Bekçi, hırsızları çağırdığı polis ekiplerine teslim etti.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Mimsin Şirintepe Mahallesi’nde 18 yaşındaki Servet Ç. ve 22 yaşındaki Hüseyin A. isimli 2 hırsız, su borusu çalmak için inşaata girdi. İnşaatın 43 yaşındaki bekçisi Cemal Zamantılı, şüphelileri fark edip yanlarına giderek aldıkları su borularını bırakıp gitmelerini istedi. Çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Zamantılı, eline geçirdiği su borusuyla şüphelileri darbedip, polis ve sağlık ekiplerini aradı.   ŞÜPHELİLER HASTANEYE KALDIRILDI Gelen sağlık ekipleri 2 şüpheliyi, polis gözetiminde devlet hastanesine götürdü. Tedavileri yapılan şüpheliler gözaltına alındı.   BIÇAKLA SALDIRILINCA ETKİSİZ HALE GETİRDİ İnşaat bekçisi Zamantılı ise Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildi. Yaşananları anlatan Cemal Zamantılı, "Benim görevim sabah, akşam oradaki inşaat malzemelerini ve inşaatı korumak, hırsızlık olmasını da önlemek. Hırsızlık anında baktım malzeme konteynerinden bir ses geldi. Oraya girmişler. Ben de bizim inşaatta çalışan şef buraya bir hilti getirecekti, o sandım. Baktım poşeti doldurmuş su borularını elinde götürüyor. Şüphelileri yanıma çağırdım. 'Niye bunları aldınız?' diye sordum. Onlar da 'senin değil ' deyip, bana bıçakla saldırmak isteyince ikisini etkisiz hale getirerek, polise teslim ettim." diye konuştu.
İnşaatta bekçilik yapan Cemal Zamantılı, hırsızlık için inşaat sahasına girerek kendisine bıçak çeken 2 şüpheliye su borusuyla müdahale etti. Bekçi, hırsızları çağırdığı polis ekiplerine teslim etti.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Mimsin Şirintepe Mahallesi’nde 18 yaşındaki Servet Ç. ve 22 yaşındaki Hüseyin A. isimli 2 hırsız, su borusu çalmak için inşaata girdi.

İnşaatın 43 yaşındaki bekçisi Cemal Zamantılı, şüphelileri fark edip yanlarına giderek aldıkları su borularını bırakıp gitmelerini istedi.

Çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Zamantılı, eline geçirdiği su borusuyla şüphelileri darbedip, polis ve sağlık ekiplerini aradı.

 

ŞÜPHELİLER HASTANEYE KALDIRILDI
Gelen sağlık ekipleri 2 şüpheliyi, polis gözetiminde devlet hastanesine götürdü. Tedavileri yapılan şüpheliler gözaltına alındı.

 

BIÇAKLA SALDIRILINCA ETKİSİZ HALE GETİRDİ
İnşaat bekçisi Zamantılı ise Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildi. Yaşananları anlatan Cemal Zamantılı, "Benim görevim sabah, akşam oradaki inşaat malzemelerini ve inşaatı korumak, hırsızlık olmasını da önlemek. Hırsızlık anında baktım malzeme konteynerinden bir ses geldi. Oraya girmişler. Ben de bizim inşaatta çalışan şef buraya bir hilti getirecekti, o sandım. Baktım poşeti doldurmuş su borularını elinde götürüyor. Şüphelileri yanıma çağırdım. 'Niye bunları aldınız?' diye sordum. Onlar da 'senin değil ' deyip, bana bıçakla saldırmak isteyince ikisini etkisiz hale getirerek, polise teslim ettim." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.