İki kardeşini evlerinde öldürdü

CİNAYET 24.07.2021 - 15:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1865+ kez okundu.
 

İki kardeşini evlerinde öldürdü

Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı Yıldıztepe Köyü'nde aile arasındaki tartışmada abi İbrahim Karamahmutoğlu iki kardeşini tabanca ile öldürdükten sonra kaçtı. Haberi alan kardeşlerin yakınları, hastanede fenalık geçirdi.

Gümüşova ilçesine bağlı Yıldıztepe Köyü'nde aile arasında çıkan kavgada kan döküldü. İbrahim Karamahmutoğlu isimli şahıs, ailevi nedenlerden dolayı tartıştığı öğrenilen iki kardeşi Şaban ve Suat Karamahmutoğlu'nu öldürdü.Bu neyin nefreti! İki kardeşine evlerinde kurşun yağdırdı   HASTANEDE VEFAT ETTİLERSuat, Şaban ve İbrahim Karamahmutoğlu isimli kardeşler arasında ailevi nedenlerle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda abi İbrahim Karamahmutoğlu tabanca ile kardeşlerine ateş etmeye başladı. Kardeşler Şaban ve Suat Karamahmutoğlu kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.   YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ Olay yerinden kaçan İbrahim Karamahmutoğlu'nun yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan 2 kardeş ile birlikte Atatürk Devlet Hastanesi önüne gelen yakınları ölüm haberinin ardından fenalık geçirdi. Olayla ilgili olarak savcılık inceleme başlattı.KISA SÜREDE YAKALANDIAğabey İbrahim Karamahmutoğlu'nun jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Hacimbey köyünde olduğu belirlendi. Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor
Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı Yıldıztepe Köyü'nde aile arasındaki tartışmada abi İbrahim Karamahmutoğlu iki kardeşini tabanca ile öldürdükten sonra kaçtı. Haberi alan kardeşlerin yakınları, hastanede fenalık geçirdi.

Gümüşova ilçesine bağlı Yıldıztepe Köyü'nde aile arasında çıkan kavgada kan döküldü. İbrahim Karamahmutoğlu isimli şahıs, ailevi nedenlerden dolayı tartıştığı öğrenilen iki kardeşi Şaban ve Suat Karamahmutoğlu'nu öldürdü.Bu neyin nefreti! İki kardeşine evlerinde kurşun yağdırdı

 

HASTANEDE VEFAT ETTİLERSuat, Şaban ve İbrahim Karamahmutoğlu isimli kardeşler arasında ailevi nedenlerle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda abi İbrahim Karamahmutoğlu tabanca ile kardeşlerine ateş etmeye başladı. Kardeşler Şaban ve Suat Karamahmutoğlu kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

 

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

Olay yerinden kaçan İbrahim Karamahmutoğlu'nun yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan 2 kardeş ile birlikte Atatürk Devlet Hastanesi önüne gelen yakınları ölüm haberinin ardından fenalık geçirdi. Olayla ilgili olarak savcılık inceleme başlattı.KISA SÜREDE YAKALANDIAğabey İbrahim Karamahmutoğlu'nun jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Hacimbey köyünde olduğu belirlendi. Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.