Husumetli olduğu kişiyi öldürdü

CİNAYET 26.08.2021 - 16:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1921+ kez okundu.
 

Husumetli olduğu kişiyi öldürdü

Daha önceden husumet bulunan iki işletmeci, yeniden bir araya geldikleri otelde tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce taraflardan biri diğerine kurşun yağdırdı. O anlar kameraya yansıdı.

Fadul Pehlivan, aralarında husumet bulunan Onur Abdullah İnak'ın işletmeciliğini yaptığı İstanbul’un Şile ilçesindeki otele geldi. Burada buluşan ve ortak bir arkadaşlarının da bulunduğu masada konuşmaya başlayan ikili arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra Fadul Pehlivan, belinden çıkardığı silahla Onur Abdullah İnak'ın önce kafasına, sonra vücuduna gelecek şekilde peş peşe ateş etti.   CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA İnak, olay yerinde hayatını kaybederken şüpheli, arkadaşıyla otelden ayrıldı. Cinayet anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.   SAZLIK ALANDA SAKLANIRKEN YAKALANDI Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelinin Şile'den çıkmasını engellemek isteyen jandarma, çevreyi kontrol altına aldı. Drone yardımıyla aramalarını sürdüren ekipler, yaklaşık 16 saat sonra Fadul Pehlivan'ı sazlık alanda saklandığı yerde yakalayarak gözaltına aldı.   TUTUKLANDI Fadul Pehlivan'ın yapılan sorgusunda, hayatını kaybeden Onur Abdullah İnak'ın 5 yıl önce kendisine kül tablası fırlatarak sağ gözünü kaybetmesine neden olduğunu ve aralarında husumet bulunduğunu söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Fadul Pehlivan, tutuklanarak Maltepe Cezaevi’ne gönderildi.
Daha önceden husumet bulunan iki işletmeci, yeniden bir araya geldikleri otelde tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce taraflardan biri diğerine kurşun yağdırdı. O anlar kameraya yansıdı.

Fadul Pehlivan, aralarında husumet bulunan Onur Abdullah İnak'ın işletmeciliğini yaptığı İstanbul’un Şile ilçesindeki otele geldi.

Burada buluşan ve ortak bir arkadaşlarının da bulunduğu masada konuşmaya başlayan ikili arasında tartışma çıktı.

Bir süre sonra Fadul Pehlivan, belinden çıkardığı silahla Onur Abdullah İnak'ın önce kafasına, sonra vücuduna gelecek şekilde peş peşe ateş etti.

 

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
İnak, olay yerinde hayatını kaybederken şüpheli, arkadaşıyla otelden ayrıldı.

Cinayet anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

 

SAZLIK ALANDA SAKLANIRKEN YAKALANDI
Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Şüphelinin Şile'den çıkmasını engellemek isteyen jandarma, çevreyi kontrol altına aldı.

Drone yardımıyla aramalarını sürdüren ekipler, yaklaşık 16 saat sonra Fadul Pehlivan'ı sazlık alanda saklandığı yerde yakalayarak gözaltına aldı.

 

TUTUKLANDI
Fadul Pehlivan'ın yapılan sorgusunda, hayatını kaybeden Onur Abdullah İnak'ın 5 yıl önce kendisine kül tablası fırlatarak sağ gözünü kaybetmesine neden olduğunu ve aralarında husumet bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen Fadul Pehlivan, tutuklanarak Maltepe Cezaevi’ne gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.