Hortumcunun işçisi olduğunu unuttu!

04.07.2021 - 14:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1363+ kez okundu.
 

Hortumcunun işçisi olduğunu unuttu!

Mehmet Aydın'ın Türkiye'ye kahraman gibi getirildiğini savunan Uğur Dündar, hortumcu Cem Uzan'ın yanında çalıştığını unutarak Türk halkını suçlayan ifadeler kullandı.

'Tosuncuk' lakaplı dolandırıcı Mehmet Aydın, 3 yıl önce kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden yüksek kâr payı vaadiyle binlerce kişiyi mağdur ederek yurt dışına kaçmış, geçtiğimiz gün Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Türk elçiliğine teslim olmuştu. Dolandırıcılık suçundan 75 bin yıla kadar hapsi istenen ve Brezilya'dan sınır dışı edilen Aydın, dün akşam saat 22.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Uçaktan inen Mehmet Aydın, ilk olarak Havalimanında sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da Gaziosmanpaşa Adliyesinin İstanbul Havalimanındaki Ek Hizmet Binasına götürüldü.   Mehmet Aydın'ın Türkiye'ye getirilmesi büyük yankı uyandırırken, Sözcü yazarı Uğur Dündar'dan tepki çeken bir paylaşım geldi. Kendisinin uzun süre bir hortumcunun yanında çalıştığını unutan Dündar, halkı adeta "dolandırıları bağrına basmakla" suçladı. Yüklü miktarda parayı yurt dışına kaçırarak Fransa'da gününü gün eden Cem Uzan'ın medya organında çalıştığı günleri görmezden gelen Dündar şunları yazdı:   "Yıllar önce bir banka hortumcusu cezaevinden çıktıktan sonra gittiği futbol karşılaşmasında omuzlara alınmıştı!.. Tosuncuk'un sanki bir kahramanmış gibi dönüşünü izlerken bunu hatırladım!.."
Mehmet Aydın'ın Türkiye'ye kahraman gibi getirildiğini savunan Uğur Dündar, hortumcu Cem Uzan'ın yanında çalıştığını unutarak Türk halkını suçlayan ifadeler kullandı.

'Tosuncuk' lakaplı dolandırıcı Mehmet Aydın, 3 yıl önce kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden yüksek kâr payı vaadiyle binlerce kişiyi mağdur ederek yurt dışına kaçmış, geçtiğimiz gün Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Türk elçiliğine teslim olmuştu. Dolandırıcılık suçundan 75 bin yıla kadar hapsi istenen ve Brezilya'dan sınır dışı edilen Aydın, dün akşam saat 22.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Uçaktan inen Mehmet Aydın, ilk olarak Havalimanında sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da Gaziosmanpaşa Adliyesinin İstanbul Havalimanındaki Ek Hizmet Binasına götürüldü.

 

Mehmet Aydın'ın Türkiye'ye getirilmesi büyük yankı uyandırırken, Sözcü yazarı Uğur Dündar'dan tepki çeken bir paylaşım geldi. Kendisinin uzun süre bir hortumcunun yanında çalıştığını unutan Dündar, halkı adeta "dolandırıları bağrına basmakla" suçladı. Yüklü miktarda parayı yurt dışına kaçırarak Fransa'da gününü gün eden Cem Uzan'ın medya organında çalıştığı günleri görmezden gelen Dündar şunları yazdı:

 

"Yıllar önce bir banka hortumcusu cezaevinden çıktıktan sonra gittiği futbol karşılaşmasında omuzlara alınmıştı!.. Tosuncuk'un sanki bir kahramanmış gibi dönüşünü izlerken bunu hatırladım!.."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.