"HASTANE DOLULUK ORANLARI ANLATILDIĞI GİBİ DEĞİL"

21.01.2022 - 17:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2345+ kez okundu.
 

"HASTANE DOLULUK ORANLARI ANLATILDIĞI GİBİ DEĞİL"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanelerin doluluk oranları ile ilgili konuşarak "Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Camii’nde İslam Medeniyetleri Müzesi’ni ziyaretinin ardından kameraların karşısına geçti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Omicron varyantıyla ilgili soru üzerine vaka sayıları ve hastanedeki son durum hakkında açıklamalar yaptı.   "OMICRON OLUMLU GELİŞMELERE VESİLE OLDU" Erdoğan, şu ifadelere yer verdi: "Omicron daha da olumlu istikamette gelişmelere vesile oldu. Vaka sayılarında artış var fakat olumlu istikamette geçiş de hızlı oluyor.   "HASTANE DOLULUK ORANLARI ANLATILDIĞI GİBİ DEĞİL" Hastanelerdeki doluluk oranları anlatıldığı gibi değil. Hastanelerimizde şu an sıkıntımız yok. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.   "VATANDAŞLARIMIZ BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMALI" Vatandaşlarımızın da biraz daha dikkatli olmasında fayda var. Elimizden gelen tüm tedbirleri alıyoruz almaya da devam edeceğiz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanelerin doluluk oranları ile ilgili konuşarak "Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Camii’nde İslam Medeniyetleri Müzesi’ni ziyaretinin ardından kameraların karşısına geçti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Omicron varyantıyla ilgili soru üzerine vaka sayıları ve hastanedeki son durum hakkında açıklamalar yaptı.

 

"OMICRON OLUMLU GELİŞMELERE VESİLE OLDU"
Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

"Omicron daha da olumlu istikamette gelişmelere vesile oldu. Vaka sayılarında artış var fakat olumlu istikamette geçiş de hızlı oluyor.

 

"HASTANE DOLULUK ORANLARI ANLATILDIĞI GİBİ DEĞİL"
Hastanelerdeki doluluk oranları anlatıldığı gibi değil. Hastanelerimizde şu an sıkıntımız yok. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.

 

"VATANDAŞLARIMIZ BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMALI"
Vatandaşlarımızın da biraz daha dikkatli olmasında fayda var. Elimizden gelen tüm tedbirleri alıyoruz almaya da devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.