Hapisten gelen esrarengiz mesaj...

18.04.2021 - 23:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1318+ kez okundu.
 

Hapisten gelen esrarengiz mesaj...

İngiltere'nin başkenti Londra'da tüyler ürpertici bir olay meydana geldi. Hapishaneden geldiğine inanılan bir kısa mesaj üstüne saldırıya geçen çete üyelerinin eylemi, tüm dünyayı şoka soktu.

Hapishanede olduğuna inanılan bir kişiden gelen bir kısa mesaj üstüne rastgele bir adamı bıçaklayan çete üyeleri, cinayetten suçlu bulundu. 20 yaşındaki Taylar Isaac, 20 yaşındaki David Kerrigan ve 18 yaşındaki Theo Momodu'ya 'sadakat gösterisi' olarak insanlara saldırmaları emredildi. Çete üyeleri, çalıntı beyaz bir cip ile Hackney'e gittiler ve burada gri bir Mercedes ile karşılaştılar. Mercedes kaçmaya, çete de takip etmeye başladı. Ancak birkaç saniye sonra kameralar, üç kişiyi rastgele kurban 29 yaşındaki Joshua White'ı kovalarken ve silahlarını savururken kaydetti. Çete üyeleri kurbanı birkaç kez bıçakladılar ve kurban hastanede hayatını kaybetti. Daha sonra başka bir adama saldırdılar ancak bu kişi canını kurtarmayı başardı. Cuma günü Isaac ve Kerrigan cinayetten suçlu bulundu. Theo Momodu daha önce cinayet suçlmasını kabul etmişti. Joshua, Frampton Park Road'daki bir dükkana doğru koştu ve burada patenli altı yaşındaki bir kızla çarpışınca ikisi de yere yuvarlandı. Ayağa kalkmadan önce iyi olup olmadığını kontrol etmek için kısa bir süre durakladı, ancak dükkanın kapısına ulaştığında Momodu ve Isaac tarafından yakalandı ve defalarca bıçaklandı. Kerrigan da birkaç metre uzakta dururken kameralara yakalandı. Joshua dükkânın içinde yere yığıldı ve olay yerine koşan acil servislerin çabalarına rağmen aynı gün hastanede öldü. Joshua'nın ailesi mahkeme kararının ardından konuştu. Anne Trisha Sargusingh şunları söyledi: "Oğlum Josh kibar, sevgi dolu, mutlu ve şefkatli bir evlattı. Sadık bir arkadaş, duyarlı ve alçakgönüllü bir adamdı."Onun ölümü kalbimde asla dolmayacak bir boşluk bıraktı. Onun bu sebepsiz ölümünden beri biz, tüm aile olarak, sadece onun için değil, artık asla gerçekleştiremeyeceği tüm deneyimleri, umutları ve hayallerini kaybettiği için yas tutuyoruz."
İngiltere'nin başkenti Londra'da tüyler ürpertici bir olay meydana geldi. Hapishaneden geldiğine inanılan bir kısa mesaj üstüne saldırıya geçen çete üyelerinin eylemi, tüm dünyayı şoka soktu.

Hapishanede olduğuna inanılan bir kişiden gelen bir kısa mesaj üstüne rastgele bir adamı bıçaklayan çete üyeleri, cinayetten suçlu bulundu.

20 yaşındaki Taylar Isaac, 20 yaşındaki David Kerrigan ve 18 yaşındaki Theo Momodu'ya 'sadakat gösterisi' olarak insanlara saldırmaları emredildi.


Çete üyeleri, çalıntı beyaz bir cip ile Hackney'e gittiler ve burada gri bir Mercedes ile karşılaştılar. Mercedes kaçmaya, çete de takip etmeye başladı.

Ancak birkaç saniye sonra kameralar, üç kişiyi rastgele kurban 29 yaşındaki Joshua White'ı kovalarken ve silahlarını savururken kaydetti.


Çete üyeleri kurbanı birkaç kez bıçakladılar ve kurban hastanede hayatını kaybetti. Daha sonra başka bir adama saldırdılar ancak bu kişi canını kurtarmayı başardı.

Cuma günü Isaac ve Kerrigan cinayetten suçlu bulundu. Theo Momodu daha önce cinayet suçlmasını kabul etmişti.


Joshua, Frampton Park Road'daki bir dükkana doğru koştu ve burada patenli altı yaşındaki bir kızla çarpışınca ikisi de yere yuvarlandı.

Ayağa kalkmadan önce iyi olup olmadığını kontrol etmek için kısa bir süre durakladı, ancak dükkanın kapısına ulaştığında Momodu ve Isaac tarafından yakalandı ve defalarca bıçaklandı.


Kerrigan da birkaç metre uzakta dururken kameralara yakalandı. Joshua dükkânın içinde yere yığıldı ve olay yerine koşan acil servislerin çabalarına rağmen aynı gün hastanede öldü.

Joshua'nın ailesi mahkeme kararının ardından konuştu. Anne Trisha Sargusingh şunları söyledi: "Oğlum Josh kibar, sevgi dolu, mutlu ve şefkatli bir evlattı. Sadık bir arkadaş, duyarlı ve alçakgönüllü bir adamdı."Onun ölümü kalbimde asla dolmayacak bir boşluk bıraktı. Onun bu sebepsiz ölümünden beri biz, tüm aile olarak, sadece onun için değil, artık asla gerçekleştiremeyeceği tüm deneyimleri, umutları ve hayallerini kaybettiği için yas tutuyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.