Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 12 kilo esrar ele geçirildi

UYUŞTURUCU 21.06.2021 - 19:07, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1332+ kez okundu.
 

Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda 12 kilo esrar ele geçirildi

Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda, Türkiye’ye giriş yapmak üzere gelen bir tırda arama yapıldı. Arama sonucu, tırda 12 kilo esrar bulundu.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda Türkiye'ye giriş yapmak üzere olan bir tırı durdurdu. Ekipler, durdurdukları tırda uyuşturucu bulunduğunu belirledi. 12 KİLO ESRAR BULUNDU Boş olduğu belirtilen tırda yapılan aramada, çekici kısmında valiz içindeki 24 pakette 12 kilo 920 gram esrar ele geçirildi. Polis, sürücü E.D. ve yanında bulunan M.G.’yi olay yerinde, H.K. ve G.K.’yi ise İstanbul’da yakalayarak, gözaltına aldı.       ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.K., savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, E.D., M.G. ve H.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda, Türkiye’ye giriş yapmak üzere gelen bir tırda arama yapıldı. Arama sonucu, tırda 12 kilo esrar bulundu.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda Türkiye'ye giriş yapmak üzere olan bir tırı durdurdu.

Ekipler, durdurdukları tırda uyuşturucu bulunduğunu belirledi.

12 KİLO ESRAR BULUNDU

Boş olduğu belirtilen tırda yapılan aramada, çekici kısmında valiz içindeki 24 pakette 12 kilo 920 gram esrar ele geçirildi.

Polis, sürücü E.D. ve yanında bulunan M.G.’yi olay yerinde, H.K. ve G.K.’yi ise İstanbul’da yakalayarak, gözaltına aldı.

 

 

 

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.K., savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, E.D., M.G. ve H.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.