Hakime sandalye fırlatan mahkum, başından vurularak öldürüldü

GÜNDEM 14.09.2021 - 23:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2035+ kez okundu.
 

Hakime sandalye fırlatan mahkum, başından vurularak öldürüldü

Amerika Carolina'da Christopher Thomas Vaughan isimli adam, kişiyi hürriyetinden mahrum bırakma suçundan yargılandığı davada mahkeme başkanına saldırdı. Polis başına ateş ederek saldırganı etkisiz hale getirdi.

Thomas Vaughan isimli adam, mahkeme başkanı cezasını okuduğu sırada yerinden kalkıp sandalyesini hakime doğru fırlattı. Duruşma sırasında hakime sandalye fırlatan mahkum, başından vurularak öldürüldüHakimin üzerine yürüdüğü sırada kendisine engel olmayan çalışan polisin tabancasını almaya kalkışınca başka bir polis belinden çıkardığı tabancası ile kafasına ateş etti. Ağır yaralanan Vaughan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.   Duruşma sırasında hakime sandalye fırlatan mahkum, başından vurularak öldürüldü Yetkililer, boğuşma sırasında isimleri açıklanmayan iki polisten bir tanesinin kolunun kırıldığını, diğerinin ise boynundan yaralandığını söyledi.   Duruşma sırasında hakime sandalye fırlatan mahkum, başından vurularak öldürüldüVaughan, bir kadını kaçırmak suçundan yargılanıyordu. Duruşma sırasında hakime sandalye fırlatan mahkum, başından vurularak öldürüldüOlayın meydana geldiği mahkeme salonu ertesi güne kadar kapalı kaldı.
Amerika Carolina'da Christopher Thomas Vaughan isimli adam, kişiyi hürriyetinden mahrum bırakma suçundan yargılandığı davada mahkeme başkanına saldırdı. Polis başına ateş ederek saldırganı etkisiz hale getirdi.

Thomas Vaughan isimli adam, mahkeme başkanı cezasını okuduğu sırada yerinden kalkıp sandalyesini hakime doğru fırlattı.


Duruşma sırasında hakime sandalye fırlatan mahkum, başından vurularak öldürüldüHakimin üzerine yürüdüğü sırada kendisine engel olmayan çalışan polisin tabancasını almaya kalkışınca başka bir polis belinden çıkardığı tabancası ile kafasına ateş etti. Ağır yaralanan Vaughan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

Duruşma sırasında hakime sandalye fırlatan mahkum, başından vurularak öldürüldü

Yetkililer, boğuşma sırasında isimleri açıklanmayan iki polisten bir tanesinin kolunun kırıldığını, diğerinin ise boynundan yaralandığını söyledi.

 

Duruşma sırasında hakime sandalye fırlatan mahkum, başından vurularak öldürüldüVaughan, bir kadını kaçırmak suçundan yargılanıyordu.

Duruşma sırasında hakime sandalye fırlatan mahkum, başından vurularak öldürüldüOlayın meydana geldiği mahkeme salonu ertesi güne kadar kapalı kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.