HIRSIZ BAKICI, HAVALİMANINDA YAKALANDI

31.12.2021 - 17:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 983+ kez okundu.
 

HIRSIZ BAKICI, HAVALİMANINDA YAKALANDI

Bebek bakıcısı olarak çalıştığı villadaki kasadan çaldığı paralarla yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanan Özbek uyruklu V.Z., emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

Bursa'nın Mudanya ilçesi Mürsel Mahallesi’ndeki bir villada 2 ay önce bebek bakıcısı olarak işe başlayan Özbek uyruklu V.Z., işe gelmedi.   1 MİLYON TL DEĞERİNDE DÖVİZLERİ ÇALDI V.Z.’ye ulaşamayan ev sahipleri, durumdan şüphelenip, para ve değerlerini kontrol ettiklerinde yatak odasındaki kasadan yaklaşık 1 milyon TL değerinde dolar ve euro çalındığını belirledi.   POLİS, HIRSIZIN YERİNİ TESPİT ETTİ Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Jandarma Suç Araştırma Timleri, olayla ilgili ortak çalışma başlattı. Şüpheli V.Z.’nin yakalanması için teknik takip başlatan ekipler, bakıcının İzmir’e kaçtığını, buradan da İstanbul’a gittiğini belirledi.   HIRSIZ BAKICI, HAVALİMANINDA YAKALANDI V.Z.’nin, İstanbul Havalimanı’ndan yurt dışına kaçmak için uçak bileti almaya çalıştığı saptandı. Operasyon düzenleyen ekipler, V.Z.’yi yakaladı.V.Z.’nin valizinde yapılan aramalarda, çaldığı paralar bulunarak el konuldu.   TUTUKLANDI Jandarmadaki sorgusunda yurt dışına kaçmayı planladığını itiraf eden V.Z., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak,cezaevine gönderildi. Ele geçirilen paralar incelemenin ardından ev sahibine teslim edildi.
Bebek bakıcısı olarak çalıştığı villadaki kasadan çaldığı paralarla yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanan Özbek uyruklu V.Z., emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

Bursa'nın Mudanya ilçesi Mürsel Mahallesi’ndeki bir villada 2 ay önce bebek bakıcısı olarak işe başlayan Özbek uyruklu V.Z., işe gelmedi.

 

1 MİLYON TL DEĞERİNDE DÖVİZLERİ ÇALDI
V.Z.’ye ulaşamayan ev sahipleri, durumdan şüphelenip, para ve değerlerini kontrol ettiklerinde yatak odasındaki kasadan yaklaşık 1 milyon TL değerinde dolar ve euro çalındığını belirledi.

 

POLİS, HIRSIZIN YERİNİ TESPİT ETTİ
Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Jandarma Suç Araştırma Timleri, olayla ilgili ortak çalışma başlattı.

Şüpheli V.Z.’nin yakalanması için teknik takip başlatan ekipler, bakıcının İzmir’e kaçtığını, buradan da İstanbul’a gittiğini belirledi.

 

HIRSIZ BAKICI, HAVALİMANINDA YAKALANDI
V.Z.’nin, İstanbul Havalimanı’ndan yurt dışına kaçmak için uçak bileti almaya çalıştığı saptandı. Operasyon düzenleyen ekipler, V.Z.’yi yakaladı.V.Z.’nin valizinde yapılan aramalarda, çaldığı paralar bulunarak el konuldu.

 

TUTUKLANDI
Jandarmadaki sorgusunda yurt dışına kaçmayı planladığını itiraf eden V.Z., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak,cezaevine gönderildi.

Ele geçirilen paralar incelemenin ardından ev sahibine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.