Günün anormal adamı: Parasını verdiği ısrail tohumları yere fırlattı

GÜNDEM 12.05.2021 - 13:22, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1602+ kez okundu.
 

Günün anormal adamı: Parasını verdiği ısrail tohumları yere fırlattı

İsrail’in uyguladığı şiddeti protesto eden Düzce Ziraat Odası, İsrail tohumlarını satmama kararı aldı.

Mescid-i Aksa’da Müslümanlara saldıran İsrail, diğer taraftan Gazze'yi hava saldırılarıyla hedef alıyor. İsrail'in saldırılarına Türkiye'den tepkiler yükselmeye devam ediyor. Düzce Ziraat Odası, İsrail’in Filistinlilere uyguladığı şiddete, İsrail’den gelen fide ve tohumları yerlere saçarak tepki gösterdi. Aynı zamanda İsrail menşeili tohum ve fideleri satmama kararı aldı.   "SESSİZ KALMAYACAĞIZ" İsrail'in şiddetinin desteklenmemesi gerektiğini kaydeden Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, "İsrail’in yaptığı şiddete sessiz kalmıyoruz, sessizde kalmayacağız" diyerek, ellerinde bulunan fide ve tohumları yerlere saçtı.     "İSRAİL KÖKENLİ FİDE VE TOHUMU SATMAYACAĞIZ" Oda yönetimi olarak yeni bir karar aldıklarını ifade eden Öztürk, "İsrail’in Müslümanlara her Ramazan ayında uygulamış olduğu şiddete isyansız kalmamak mümkün değil. Bir Türk olarak, bir Müslüman olarak bu şiddete sessiz kalmıyorum. Bütün Türkiye Cumhuriyeti'ndeki insanların yaşadığı gibi bizde bu duruma isyan ediyoruz. Bundan sonra hiçbir İsrail kökenli ne fideyi, ne de tohumunu Düzce Ziraat Odası olarak satmayacağız ve de sattırmayacağız." dedi.
İsrail’in uyguladığı şiddeti protesto eden Düzce Ziraat Odası, İsrail tohumlarını satmama kararı aldı.

Mescid-i Aksa’da Müslümanlara saldıran İsrail, diğer taraftan Gazze'yi hava saldırılarıyla hedef alıyor.

İsrail'in saldırılarına Türkiye'den tepkiler yükselmeye devam ediyor.

Düzce Ziraat Odası, İsrail’in Filistinlilere uyguladığı şiddete, İsrail’den gelen fide ve tohumları yerlere saçarak tepki gösterdi. Aynı zamanda İsrail menşeili tohum ve fideleri satmama kararı aldı.

 

"SESSİZ KALMAYACAĞIZ"
İsrail'in şiddetinin desteklenmemesi gerektiğini kaydeden Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, "İsrail’in yaptığı şiddete sessiz kalmıyoruz, sessizde kalmayacağız" diyerek, ellerinde bulunan fide ve tohumları yerlere saçtı.

 

 


"İSRAİL KÖKENLİ FİDE VE TOHUMU SATMAYACAĞIZ"
Oda yönetimi olarak yeni bir karar aldıklarını ifade eden Öztürk, "İsrail’in Müslümanlara her Ramazan ayında uygulamış olduğu şiddete isyansız kalmamak mümkün değil. Bir Türk olarak, bir Müslüman olarak bu şiddete sessiz kalmıyorum. Bütün Türkiye Cumhuriyeti'ndeki insanların yaşadığı gibi bizde bu duruma isyan ediyoruz. Bundan sonra hiçbir İsrail kökenli ne fideyi, ne de tohumunu Düzce Ziraat Odası olarak satmayacağız ve de sattırmayacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.