Gülen'in yeğeni Selahaddin, yurt dışında yakalandı.

31.05.2021 - 14:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1057+ kez okundu.
 

Gülen'in yeğeni Selahaddin, yurt dışında yakalandı.

FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni olan Selahaddin Gülen, yurt dışında yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY'nin sözde ülke sorumluları arasında yer alan birçok isimle akrabalık bağı olan Selahaddin Gülen'in, örgüt elebaşının talimatı üzerine FETÖ'nün mahrem yapılanmasının yardımıyla yurt dışına kaçtığı tespit edildi. Hakkında "Silahlı terör örgütüne üye olma" ve "Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel saldırı" suçlarından yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen'in, örgütün sözde istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumlularıyla da ilişkili olduğu belirlendi.   MİT OPERASYONUYLA YAKALANDI Tespitlerin ardından Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), operasyon için düğmeye bastı. Mahrem yapılanmaları ile örgüt elebaşı arasındaki irtibatı sağlayan Selahaddin Gülen, yurt dışında gerçekleşen başarılı operasyonla yakalandı. FETÖ/PDY'nin elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni ve özel kalem müdürü Cevdet Türkyolu'nun da kayınbiraderi olan Selahaddin Gülen, bugün Türkiye'ye getirildi.
FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni olan Selahaddin Gülen, yurt dışında yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY'nin sözde ülke sorumluları arasında yer alan birçok isimle akrabalık bağı olan Selahaddin Gülen'in, örgüt elebaşının talimatı üzerine FETÖ'nün mahrem yapılanmasının yardımıyla yurt dışına kaçtığı tespit edildi.

Hakkında "Silahlı terör örgütüne üye olma" ve "Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel saldırı" suçlarından yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen'in, örgütün sözde istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumlularıyla da ilişkili olduğu belirlendi.

 

MİT OPERASYONUYLA YAKALANDI
Tespitlerin ardından Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), operasyon için düğmeye bastı.

Mahrem yapılanmaları ile örgüt elebaşı arasındaki irtibatı sağlayan Selahaddin Gülen, yurt dışında gerçekleşen başarılı operasyonla yakalandı.

FETÖ/PDY'nin elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni ve özel kalem müdürü Cevdet Türkyolu'nun da kayınbiraderi olan Selahaddin Gülen, bugün Türkiye'ye getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.