Gay sever Tunç Soyer’den de bu beklenirdi!

20.03.2021 - 21:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1677+ kez okundu.
 

Gay sever Tunç Soyer’den de bu beklenirdi!

Gay LGBT bayrağı sallayıp şov yapan CHP’li Tunç Soyer’den İstanbul Sözleşmesi ile ilgili açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan gece yarısı kararnamesi ile Türkiye, aile yapısını ifsad projesi İstanbul Sözleşmesi'nden çekildi. Feministlerin siyasi malzeme haline getirdiği İstanbul Sözleşmesi’nin iptali Türkiye’de milyonları sevindirdi. Karar sonrası peş peşe açıklamalar yapılırken konuyla ilgili skandallarla gündeme gelen CHP’den hükümeti hedef alacak yorumlar geldi. Sosyal medyada skandal açıklamalara CHP’li Tunç Soyer de dahil oldu. Bir yanda LGBT bayrağı sallarken diğer yandan belediye binasını LGBT renkleri ile çevreleyen Tunç Soyer’den şaşırtmayan açıklama geldi. Soyer, ‘İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmek toplumsal cinsiyet eşitliğini hedef almaktır. Bu yolla gündelik hayatın normalleşmesi ve toplumsal barışın sağlanması engelleniyor. Bu nedenle kadınlar ölümle, şiddetle baş başa bırakılıyor. Buna izin vermeyeceğiz’ dedi.
Gay LGBT bayrağı sallayıp şov yapan CHP’li Tunç Soyer’den İstanbul Sözleşmesi ile ilgili açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan gece yarısı kararnamesi ile Türkiye, aile yapısını ifsad projesi İstanbul Sözleşmesi'nden çekildi.

Feministlerin siyasi malzeme haline getirdiği İstanbul Sözleşmesi’nin iptali Türkiye’de milyonları sevindirdi.

Karar sonrası peş peşe açıklamalar yapılırken konuyla ilgili skandallarla gündeme gelen CHP’den hükümeti hedef alacak yorumlar geldi.

Sosyal medyada skandal açıklamalara CHP’li Tunç Soyer de dahil oldu. Bir yanda LGBT bayrağı sallarken diğer yandan belediye binasını LGBT renkleri ile çevreleyen Tunç Soyer’den şaşırtmayan açıklama geldi.

Soyer, ‘İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmek toplumsal cinsiyet eşitliğini hedef almaktır. Bu yolla gündelik hayatın normalleşmesi ve toplumsal barışın sağlanması engelleniyor. Bu nedenle kadınlar ölümle, şiddetle baş başa bırakılıyor. Buna izin vermeyeceğiz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.