Gardırobun içinden vahşet çıktı!

CİNAYET 13.04.2021 - 12:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1408+ kez okundu.
 

Gardırobun içinden vahşet çıktı!

Anayolun kenarına bırakılmış bir gardrobun içinden çıkanlar tüyler ürpertti. Son dakika haberine göre, internette tanıştığı kadınları ağına düşürerek evine çağıran adam, ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinin ardından tutuklandı.

Akıllara durgunluk veren korkunç olay, 8 Nisan'da Brezilya'nın Cascavel kentinde gerçekleşti. İddiaya göre bir adma, sevgilisini öldürüp cesedini bir gardıroba sakladıktan sonra, taşımacıları arayarak mobilyaları yol kenarına atmaları için işe aldı. 25 yaşındaki şüpheli, isimsiz olarak polise yapılan bir ihbarın ardından tutuklandı. Polis, zanlının internette tanıştığı 26 yaşındaki Gisele da Costa Santos'u öldürdüğünü itiraf ettiğini söyledi. EVİNE BASKIN YAPTILAR  26 yaşındaki kurban, elleri ve ayakları bağlanmış şekilde, yol kenarında bulundu. Polis ekipleri korkunç keşiften sonra adamın evine baskın düzenledi. Ekipler katilin dairesine geldiğinde, adamın bir sonraki kurbanı olacağından şüphelendikleri başka bir kadını karşılamakta olduğu ortaya çıktı. Polis memurları, şüphelinin apartmanından kurbanın cesedinin bulunduğu gardırobu kamyonetin arkasına yüklediğini gösteren güvenlik kamerası görüntülerini elde etti. İNTERNETTEN SATIN ALIP...  Polis, genç kadını öldürdükten sonra, şüphelinin ikinci el gardırobunu internetten satın aldığını, kurbanın cesedini parçalanmış giysilerle bağladığını ve içine doldurduğunu söyledi. Daha sonra mobilyayı götürmek ve ilçeden çıkan ana yolun yanına atmak için nakliye görevlileri tuttu. İsmi açıklanmayan nakliye görevlisi, polis tarafından sorgulandığında suçla ilgili bilgisi olduğunu reddetti. Nakliye görevlisi, yol kenarına atması istenen gardropla ilgili soru sormadığını, itiraz etmediğini ve sadece işini yaptığını söyledi. Şüpheli memurlara kadınla internette tanıştığını ve ilk kez görüntüklerini itiraf etti. Polis memuru Diego Valim, "Onun anlattığına göre kadının ölümü kazaydı" dedi. Zanlı polis sorugusunda Gisele'in, kendi cep telefonunda başka kadınlardan gelen mesajları gördüğünü ve kıskandığını, ardından da tartışmaya başladıklarını etti. Tartışırken kadını ittiğini, düşüp kafasını vurduğunu ileri sürdü. Adam ayrıca bunun ilk randevuları olduğunu iddia etti ve kızdan hoşlanmadığını söyledi. Polis, şüphelinin iddialarına ikna olmadıklarını söyledi ve neden ambulans çağırmadığı sorulduğunda sessiz kaldığını ekledi. Polis memurları ayrıca şüphelinin apartmanının içinde kesilmiş giysiler ve kurbanın cep telefonunu buldu. Aslen Brezilya'nın kuzey doğusundaki Alagoas eyaletinden olan şüpheli, internette tanıştığı başka bir kadını evine davet ettiğinde polisin baskın yapması sonucu tutuklandı. Polise göre zanlı, kadını evine getirmek için mağdurla aynı yöntemi kullandı. Polis memuru Valim, "Bu kız muhtemelen onun yeni kurbanı olabilirdi" ifadelerini kullandı. 26 yaşındaki kurban Gisele da Costa Santos'un cansız bedeni, kolundaki dövmesinden teşhis edildi.
Anayolun kenarına bırakılmış bir gardrobun içinden çıkanlar tüyler ürpertti. Son dakika haberine göre, internette tanıştığı kadınları ağına düşürerek evine çağıran adam, ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinin ardından tutuklandı.

Akıllara durgunluk veren korkunç olay, 8 Nisan'da Brezilya'nın Cascavel kentinde gerçekleşti. İddiaya göre bir adma, sevgilisini öldürüp cesedini bir gardıroba sakladıktan sonra, taşımacıları arayarak mobilyaları yol kenarına atmaları için işe aldı.

25 yaşındaki şüpheli, isimsiz olarak polise yapılan bir ihbarın ardından tutuklandı. Polis, zanlının internette tanıştığı 26 yaşındaki Gisele da Costa Santos'u öldürdüğünü itiraf ettiğini söyledi.



EVİNE BASKIN YAPTILAR 
26 yaşındaki kurban, elleri ve ayakları bağlanmış şekilde, yol kenarında bulundu. Polis ekipleri korkunç keşiften sonra adamın evine baskın düzenledi.

Ekipler katilin dairesine geldiğinde, adamın bir sonraki kurbanı olacağından şüphelendikleri başka bir kadını karşılamakta olduğu ortaya çıktı.


Polis memurları, şüphelinin apartmanından kurbanın cesedinin bulunduğu gardırobu kamyonetin arkasına yüklediğini gösteren güvenlik kamerası görüntülerini elde etti.

İNTERNETTEN SATIN ALIP... 
Polis, genç kadını öldürdükten sonra, şüphelinin ikinci el gardırobunu internetten satın aldığını, kurbanın cesedini parçalanmış giysilerle bağladığını ve içine doldurduğunu söyledi.


Daha sonra mobilyayı götürmek ve ilçeden çıkan ana yolun yanına atmak için nakliye görevlileri tuttu. İsmi açıklanmayan nakliye görevlisi, polis tarafından sorgulandığında suçla ilgili bilgisi olduğunu reddetti.

Nakliye görevlisi, yol kenarına atması istenen gardropla ilgili soru sormadığını, itiraz etmediğini ve sadece işini yaptığını söyledi.


Şüpheli memurlara kadınla internette tanıştığını ve ilk kez görüntüklerini itiraf etti. Polis memuru Diego Valim, "Onun anlattığına göre kadının ölümü kazaydı" dedi.

Zanlı polis sorugusunda Gisele'in, kendi cep telefonunda başka kadınlardan gelen mesajları gördüğünü ve kıskandığını, ardından da tartışmaya başladıklarını etti.


Tartışırken kadını ittiğini, düşüp kafasını vurduğunu ileri sürdü. Adam ayrıca bunun ilk randevuları olduğunu iddia etti ve kızdan hoşlanmadığını söyledi.

Polis, şüphelinin iddialarına ikna olmadıklarını söyledi ve neden ambulans çağırmadığı sorulduğunda sessiz kaldığını ekledi. Polis memurları ayrıca şüphelinin apartmanının içinde kesilmiş giysiler ve kurbanın cep telefonunu buldu.


Aslen Brezilya'nın kuzey doğusundaki Alagoas eyaletinden olan şüpheli, internette tanıştığı başka bir kadını evine davet ettiğinde polisin baskın yapması sonucu tutuklandı.

Polise göre zanlı, kadını evine getirmek için mağdurla aynı yöntemi kullandı. Polis memuru Valim, "Bu kız muhtemelen onun yeni kurbanı olabilirdi" ifadelerini kullandı.


26 yaşındaki kurban Gisele da Costa Santos'un cansız bedeni, kolundaki dövmesinden teşhis edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.