Foça Belediyesi'nde en düşük ücret 7 bin 500 TL oldu da nasıl ödeyecek merak konusu

08.02.2021 - 16:58, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 891+ kez okundu.
 

Foça Belediyesi'nde en düşük ücret 7 bin 500 TL oldu da nasıl ödeyecek merak konusu

Foça Belediyesi ile DİSK arasında yapılan görüşmelerin ardından imzalanan anlaşma kapsamında, maaşlara yüzde 20 oranında zam yapıldı.

CHP'li Foça Belediyesi ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.   EN DÜŞÜK MAAŞ Anlaşma kapsamında, belediye kadrosundaki işçilerin maaşlarına yüzde 20 oranında zam uygulandı ve en düşük maaş 7 bin 500 lira seviyesine geldi. İşçilerin yüzünü güldüren bu anlaşma, belediyenin geleceği konusunda endişelere neden oldu. En düşük ücretin 7 bin 500 lira olduğu belediyede, maaşların uzun süre böyle nasıl ödeneceği merak konusu.   "ÇOK İYİ BİR ZAM OLDU" DİSK'in dayattığı şartları kabul eden Foça Belediye Başkanı CHP'li Fatih Gürbüz, "Çok güzel bir zam oldu, iyi bir rakam oldu. Analarının ak sütü gibi helal olsun." dedi.
Foça Belediyesi ile DİSK arasında yapılan görüşmelerin ardından imzalanan anlaşma kapsamında, maaşlara yüzde 20 oranında zam yapıldı.

CHP'li Foça Belediyesi ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

 

EN DÜŞÜK MAAŞ

Anlaşma kapsamında, belediye kadrosundaki işçilerin maaşlarına yüzde 20 oranında zam uygulandı ve en düşük maaş 7 bin 500 lira seviyesine geldi.

İşçilerin yüzünü güldüren bu anlaşma, belediyenin geleceği konusunda endişelere neden oldu.

En düşük ücretin 7 bin 500 lira olduğu belediyede, maaşların uzun süre böyle nasıl ödeneceği merak konusu.

 

"ÇOK İYİ BİR ZAM OLDU"

DİSK'in dayattığı şartları kabul eden Foça Belediye Başkanı CHP'li Fatih Gürbüz, "Çok güzel bir zam oldu, iyi bir rakam oldu. Analarının ak sütü gibi helal olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.