Feto'nun son piyonu oyuncağı....

11.07.2021 - 15:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2212+ kez okundu.
 

Feto'nun son piyonu oyuncağı....

Sedat Peker’in, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ele geçirilen çok sayıda silahın, İçişleir Bakanı Süleyman Bakan Soylu tarafından AK Partili gençlere dağıtıldığı iddialarının ardından firari FETÖ’cüler bir bir algı operasyonlarına başladı.

Organize suç örgütü elebaşı Peker’in iddiaları FETÖ’cüleri harekete geçirdi. Peker’in 15 Temmuz gecesi ele geçirilen çok sayıda silahın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından AK Partili gençlere dağıtıldığı iddiaları üzerine geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Emre Uslu, “250 insanı şehit ettiniz” diyen AKP’liler Sedat Peker’in silah itirafından sonra “250 şehit arasında sivillere dağıtılan silahlarla vurulan var mı?” diye sorar mı? SORMAZ çünkü hiç bir zaman derdiniz o insanlar olmadı. Olsa, RTE darbecileri görevden alır zaten kimse ölmezdi” ifadelerini kullanarak algı oluşturmaya çalışmıştı.   Uslu’nun paylaşımına benzer bir paylaşım da FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan‘dan geldi. Arslan yaptığı paylaşımda, "15 Temmuz'da Akıncı Nizamiye'de hayatını kaybeden sivillerin otopsisine göre hepsi enseden tek kurşunla vurulmuş. Dahası 15 Temmuz akşamı şehit olan bazı sivillerden TSK envanterinde olmayan mermiler çıktı. Aslında @sedat_peker in anlattığı olaylar mahkeme dosyalarında var" diyerek Peker’in iddialarına destek verdi.
Sedat Peker’in, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ele geçirilen çok sayıda silahın, İçişleir Bakanı Süleyman Bakan Soylu tarafından AK Partili gençlere dağıtıldığı iddialarının ardından firari FETÖ’cüler bir bir algı operasyonlarına başladı.

Organize suç örgütü elebaşı Peker’in iddiaları FETÖ’cüleri harekete geçirdi. Peker’in 15 Temmuz gecesi ele geçirilen çok sayıda silahın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından AK Partili gençlere dağıtıldığı iddiaları üzerine geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Emre Uslu, “250 insanı şehit ettiniz” diyen AKP’liler Sedat Peker’in silah itirafından sonra “250 şehit arasında sivillere dağıtılan silahlarla vurulan var mı?” diye sorar mı? SORMAZ çünkü hiç bir zaman derdiniz o insanlar olmadı. Olsa, RTE darbecileri görevden alır zaten kimse ölmezdi” ifadelerini kullanarak algı oluşturmaya çalışmıştı.

 

Uslu’nun paylaşımına benzer bir paylaşım da FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan‘dan geldi. Arslan yaptığı paylaşımda, "15 Temmuz'da Akıncı Nizamiye'de hayatını kaybeden sivillerin otopsisine göre hepsi enseden tek kurşunla vurulmuş. Dahası 15 Temmuz akşamı şehit olan bazı sivillerden TSK envanterinde olmayan mermiler çıktı. Aslında @sedat_peker in anlattığı olaylar mahkeme dosyalarında var" diyerek Peker’in iddialarına destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.