EVSİZ ADAM KADINA TECAVÜZ EDERKEN YOLCULAR SEYRETTİ

17.10.2021 - 17:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1568+ kez okundu.
 

EVSİZ ADAM KADINA TECAVÜZ EDERKEN YOLCULAR SEYRETTİ

ABD'de bir kadın, trende evsiz bir adam tarafından tecavüze uğradı. O sırada olaya şahit olan hiç kimse müdahalede bulunmadı.

Pensilvanya eyaletinin Philadelphia bölgesinde polis, çarşamba günü akşam saat 10.00 civarında aldığı bir ihbar üzerine Market-Frankford hattındaki banliyö treni istasyonuna gitti.2Evsiz adam kadına tecavüz etti, trendekiler olayı film izler gibi seyretti Güneydoğu Pensilvanya Ulaşım Birimi çalışanlarından birinin yaptığı ihbarda trende bir kargaşa yaşandığı belirtildi. Evsiz adam kadına tecavüz etti, trendekiler olayı film izler gibi seyrettiİstasyona gelen polis, tren 69. Sokak durağında durduğunda olaya karışan kadınla adamı trenden indirdi. 4Evsiz adam kadına tecavüz etti, trendekiler olayı film izler gibi seyrettiUpper Darby Polis Teşkilatı'ndan Timothy Bernhardt'ın açıklamasında, Fiston Ngoy adlı kişinin, kimliği açıklanmayan kadına trende tecavüz ettiği belirtildi. 5Evsiz adam kadına tecavüz etti, trendekiler olayı film izler gibi seyrettiYetkili, trendeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiğini, tecavüz yaşanırken vagonda seyahat eden başka kişilerin de bulunduğunu ve kimsenin olaya müdahale etmediğini ya da polisle iletişime geçmediğini söyledi.6Evsiz adam kadına tecavüz etti, trendekiler olayı film izler gibi seyretti Bernhardt, "İzliyorlar mıydı? Bilemiyorum. Videolara bakmaya devam ediyoruz. Fakat bence müdahale etmesi gereken birçok kişi bulunuyordu. Birileri bir şeyler yapmalıydı" dedi. Evsiz adam kadına tecavüz etti, trendekiler olayı film izler gibi seyrettiEvsiz olduğu düşünülen 35 yaşındaki Ngoy hakkında tecavüz ve ağırlaştırılmış cinsel saldırı suçlarından dava açıldı. Hapisteki zanlının kefaletiyse 180 bin dolar (yaklaşık 1,7 milyon TL) olarak belirlendi. Independent  
ABD'de bir kadın, trende evsiz bir adam tarafından tecavüze uğradı. O sırada olaya şahit olan hiç kimse müdahalede bulunmadı.

Pensilvanya eyaletinin Philadelphia bölgesinde polis, çarşamba günü akşam saat 10.00 civarında aldığı bir ihbar üzerine Market-Frankford hattındaki banliyö treni istasyonuna gitti.2Evsiz adam kadına tecavüz etti, trendekiler olayı film izler gibi seyretti

Güneydoğu Pensilvanya Ulaşım Birimi çalışanlarından birinin yaptığı ihbarda trende bir kargaşa yaşandığı belirtildi.

Evsiz adam kadına tecavüz etti, trendekiler olayı film izler gibi seyrettiİstasyona gelen polis, tren 69. Sokak durağında durduğunda olaya karışan kadınla adamı trenden indirdi.


4Evsiz adam kadına tecavüz etti, trendekiler olayı film izler gibi seyrettiUpper Darby Polis Teşkilatı'ndan Timothy Bernhardt'ın açıklamasında, Fiston Ngoy adlı kişinin, kimliği açıklanmayan kadına trende tecavüz ettiği belirtildi.


5Evsiz adam kadına tecavüz etti, trendekiler olayı film izler gibi seyrettiYetkili, trendeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiğini, tecavüz yaşanırken vagonda seyahat eden başka kişilerin de bulunduğunu ve kimsenin olaya müdahale etmediğini ya da polisle iletişime geçmediğini söyledi.6Evsiz adam kadına tecavüz etti, trendekiler olayı film izler gibi seyretti

Bernhardt, "İzliyorlar mıydı?

Bilemiyorum. Videolara bakmaya devam ediyoruz. Fakat bence müdahale etmesi gereken birçok kişi bulunuyordu. Birileri bir şeyler yapmalıydı" dedi.

Evsiz adam kadına tecavüz etti, trendekiler olayı film izler gibi seyrettiEvsiz olduğu düşünülen 35 yaşındaki Ngoy hakkında tecavüz ve ağırlaştırılmış cinsel saldırı suçlarından dava açıldı. Hapisteki zanlının kefaletiyse 180 bin dolar (yaklaşık 1,7 milyon TL) olarak belirlendi. Independent

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.