Evinin salonunda bacağından vuruldu

08.08.2021 - 14:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2192+ kez okundu.
 

Evinin salonunda bacağından vuruldu

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Can P. (40), evinin salonunda tartıştığı kişi tarafından tabancayla bacağından vuruldu. Can P. hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise kaçtı.

Olay, gece saatlerinde Derince Çınarlı Mahallesi Kayacı Sokak üzerindeki bir apartmanın zemin katında meydana geldi. Dairede yaşayan Can P., ismi öğrenilemeyen kişi ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli, tabanca ile Can P.’nin sol bacağına bir el ateş etti.   KANLAR İÇERİSİNDE KALDI Can P. kanlar içerisinde kalırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Can P., Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Kocaeli'nin Derince ilçesinde Can P. (40), evinin salonunda tartıştığı kişi tarafından tabancayla bacağından vuruldu. Can P. hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise kaçtı.

Olay, gece saatlerinde Derince Çınarlı Mahallesi Kayacı Sokak üzerindeki bir apartmanın zemin katında meydana geldi.

Dairede yaşayan Can P., ismi öğrenilemeyen kişi ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli, tabanca ile Can P.’nin sol bacağına bir el ateş etti.

 

KANLAR İÇERİSİNDE KALDI
Can P. kanlar içerisinde kalırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Can P., Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.